fcb.portal.reset.password

Jesús Aicardo vol aconseguir una altra victòria en Lliga amb els seus companys / Foto: Germán Parga

Marc Carmona i el seu equip de treball tenien clar l’objectiu d’aquest període de la temporada: “L’objectiu era tancar aquests quatre partits de Lliga tan seguits amb quatre victòries abans de la Copa d’Europa”. Per tant, el partit de demà a Saragossa és clau per tancar aquest pic de partits en poc temps i afrontar la disputa de la UEFA Elite Round amb les màximes garanties possibles. El tanca andalús Aicardo ha assenyalat que “el partit davant de l’Umacon Saragossa” l’afronten “amb moltes ganes”. “Portem tres partits amb victòries contundents –ha afegit- i no ens podem relaxar perquè demà serà un partit molt difícil”.

El tècnic és conscient de la dificultat del rival de demà i ha preparat els seus homes per a això. “Avui fem el primer entrenament i prepararem el partit des del punt de vista que ells juguen amb una defensa zonal i això t’exigeix una mica més quan tens la pilota. Has de moure’t per intentar fer-los mal a un tipus de defensa al qual no estàs acostumat, i aquesta serà una de les claus del partit. Hem de ser capaços d’atacar bé aquesta defensa zonal que ells fan”.

L’equip ha millorat notablement en els últims partits disputats però el tècnic català no en té prou: “Des d’un punt de vista estrictament numèric, quant al percentatge d’encert, està clar que hem millorat. Però espero que això també ens porti a jugar un pèl millor. Crec que ens podem exigir estar un pèl millor, sobretot en atac, en fluïdesa, en aprofitar les situacions. La veritat és que estem contents perquè hem millorat en aquest aspecte del joc que és tan decisiu”.

Sorteig de Copa

Carmona també ha volgut valorar el sorteig de Copa celebrat ahir. “L’atzar és capriciós. Hi havia set enfrontaments entre un equip d’inferior categoria i un de primera. Un sol emparellament entre equips de Divisió d’Honor i ha tocat un Barça – Inter. Content per la gent del Palau, perquè no poden veure gaires competicions al marge de la Lliga. No poden veure Copes d’Espanya, no poden veure Copes del Rei, no poden veure Copes d’Europa. I, des d’aquest punt de vista, content, perquè sé que veurem un gran espectacle aquí”.

El gadità té clar que serà un rival dur, però que no és el moment de pensar en l’Inter, perquè encara queda molt de temps fins a arribar a aquesta eliminatòria de Copa del Rei: “Et pot tocar qualsevol. És un sorteig pur i ens ha tocat l’Inter Movistar. Ja sabem que són un equip molt complicat i ja pensarem en el partit de Copa. Encara queda molt per al partit de Copa i hem d’anar partit a partit. Ara tenim el partit de Saragossa i, després, la Copa d’Europa, i ja hi pensarem quan toqui en el partit de Copa”.

Convocatòria FC Barcelona Alusport:

Paco Sedano, Cristian, Aicardo, Jordi Torras, Ari Santos, Gabriel, Lin, Ferran Plana, Igor, Saad, Wilde i Fernandao

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();