La Copa Catalunya i la Supercopa ja són al Museu

La Copa Catalunya i la Supercopa ja són al Museu

Els dos primers títols de la temporada del FC Barcelona Alusport ja han estat lliurats al Museu per part de dos dels capitans de l’equip, Fernandao i Ari Santos

Després de guanyar els dos primers títols de la temporada, aquest dimarts ha estat el torn per fer l’entrega de la Copa Catalunya i de la Supercopa d’Espanya al Museu Josep Lluís Nuñez. Els encarregats de fer entrega dels títols han estat Fernandao i Ari Santos, en tant que capitans de l’equip, i Marc Carmona, entrenador. L’acte ha comptat amb la presència del directiu encarregat de la secció, Javier Bordas.

Amb ganes de tornar ben aviat al Museu

Ari Santos ha volgut destacar el següent: “Aquests títols són molt importants per començar bé la temporada”, i ha afegit: “Ens donen molta confiança per començar bé l’any. La temporada passada no els vam poder guanyar, però aquesta temporada era important que no tornés a passar el mateix”. Per la seva banda, el pivot Fernandao ha volgut remarcar que aquesta només ha estat la primera visita al Museu aquesta temporada: “Tant de bo puguem tornar una altra vegada i oferir més títols als nostres aficionats. Serà un bon senyal”.

Bones sensacions

El Barça Alusport ha començat de manera immillorable la temporada 2013/14. A banda dels dos títols esmentats, els de Carmona van vèncer de manera clara a la primera jornada de l’LNFS davant del CA Gran Canària per un clar 1-4. Dissabte a les 12.30 hores els culers s’enfrontaran al Palau Blaugrana davant del Jaén Paraíso Interior.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut