L'equip vol sumar la quarta victòria consecutiva a la LNFS

L'equip vol sumar la quarta victòria consecutiva a la LNFS

El Barça Alusport jugarà avui a les 21 h (Esport3 i Barça TV) el partit avançat de la dotzena jornada de l’LNFS davant del Magna Navarra

Els blaugranes s’enfrontaran aquesta nit al Magna Navarra en el partit corresponent a la dotzena jornada de l’LNFS. El Barça Alusport ha hagut d’avançar la jornada, ja que la setmana  vinent els de Marc Carmona jugaran la UEFA Elite Round a la República Txeca.

El bon moment dels culers després de guanyar tres partits seguits a la Lliga s’ha de confirmar aquesta nit davant dels navarresos. A més, el Barça Alusport ha tornat a veure porta amb facilitat després d’un inici de temporada on els gols costaven que arribessin. En els últims dos partits del campionat els blaugranes han fet sis gols en cadascun dels xocs, sis contra l’Azkar Lugo i sis contra l’Hospital Llevant Manacor.

Els navarresos són un equip perillós que no està aconseguint bons resultats a pesar de tenir bons jugadors. La pretemporada que van fer va ser molt bona i inclús van vèncer els de Carmona en un partit amistós que es va jugar a Navarra. És per això que el tècnic català espera un partit disputat i perillós per als interessos culers. El Magna Navarra ha estat un equip que històricament ha estat molt difícil per al Barça Alusport i bona prova és el balanç de resultats històrics a l’LNFS entre els dos equips. La temporada passada, cadascun va guanyar els duels disputats a la seva pròpia pista únicament. De fet, els blaugranes només van perdre tres partits en Lliga la temporada passada i una d’aquestes va ser a domicili dels navarresos.

Els jugadors més destacats del Magna Navarra són el tanca Javier Eseverri i l’ala Rafa Usín. El primer és el segon màxim golejador de l’equip amb cinc gols, mentre que Usín n’és el tercer amb quatre dianes. Eseverri és un jugador molt experimentat que ha fet tota la seva carrera al conjunt navarrès i que la temporada 2005/06 va ser anomenat el millor tanca de la competició. És la clau de la defensa del seu equip i la clau perquè encaixin pocs gols. Usín és el referent de l’equip i un dels millors jugadors de futbol sala del moment.

Tal com va dir Marc Carmona en roda de premsa, la millor forma d’arribar d’una manera òptima a la UEFA Elite Round és poder guanyar els dos partits de la LNFS d’aquesta setmana i encarar la màxima competició europea de clubs amb les màximes garanties possibles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut