Jumilla - FC Barcelona: Primer punt assegurat (3-5)

Els blaugranes saben patir contra els murcians i sumen el primer triomf en els quarts de final del play-off El pròxim dissabte, al Palau, els de Carmona poden assegurar-se un lloc a les semifinals

Dins del món del futbol sala es coneix la pista del Jumilla com una de les més complicades de la Lliga. On no arriba l’equip local hi arriba la seva gent, i aquest tàndem fa que els murcians siguin un equip difícil de superar. Aquest divendres l’inici de partit ha estat difícil i amb un Montesinos que ha tingut diverses ocasions, però el Barça Alusport té ofici, sap patir, i després del descans ha trobat el seu joc per imposar-se amb un 3-5 final que deixa els de Carmona a un triomf de les semifinals de Lliga.

De tu a tu

El Jumilla no s’ha guardat res. Ho ha donat tot des de l’inici i fins que les forces aguantessin. Lolo Suazo, el jugador amb més qualitat dels locals, ha creat molt de perill juntament amb Ique. El porter Cristian, titular, no ha permès que els murcians s’avancessin.

Un cop han entrat a pista Aicardo i Lozano els de Carmona han posat una marxa més i han provat el porter Chico, molt segur. Tot i així, qui primer s’ha estrenat ha estat el Jumilla amb un gran gol de Suazo, que, des de fora de l’àrea, ha fet l’1-0 al minut 17, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

Remunta el Barça

A la represa els de Carmona han sortit amb tot, i no era per menys. Primer ho ha provat Wilde, però no ha pogut igualar el marcador. Qui sí que ha trobat el camí del gol ha estat Fernandao, que ha fet l’1-1 al minut 25. El ‘6’ blaugrana, amb un fort xut, ha superat el porter Chico.

A poc a poc la piconadora blaugrana ha seguit fent feina i ha fet dos gols en un minut: l’1-2, en pròpia porta de Rober després d’un xut de Lin, i l’1-3, que l’ha fet Lozano amb un xut des de fora de l’àrea. La remuntada era un fet.

Ensurt final

Al tram final el Jumilla, més castigat físicament, ha continuat gaudint d’alguna ocasió, però el Barça, molt més sencer, no ha permès que els locals poguessin entrar en el partit. Lin s’ha encarregat de posar el matx molt de cara amb un golàs (1-4). Amb el Jumilla amb porter jugador, els murcians han fet dos gols en dos minuts i amb el 3-4 s'ha entrat als últims tres minuts.

Saad, recuperant una pilota, ha fet el 3-5, resultat amb el qual s'ha tancat un partit boig i en què el Barça ha sabut patir per vèncer.