fcb.portal.reset.password

Lozano, Torras i Wilde a l'autocar direcció a Encamp / FOTO: FCB

Les grans exigències sempre requereixen un període de recuperació per carregar novament les piles. Jordi Torras, capità del Barça Alusport, va valorar per Barça TV i www.fcbarcelona.cat l’inici d’aquest nou curs durant la pretemporada a Encamp (Andorra): “S’ha de desconnectar i personalment he pogut fer-ho. Tornar a engegar costa i les pretemporades ajuden a tenir una tranquil·litat física durant la temporada”.

Una de les claus per assolir els títols és competir al màxim. Torras afirma: “És la manera d’arribar al nostre millor nivell perquè ens costa una mica arrencar”. Amb la Supercopa contra ElPozo com a principal atractiu durant els propers dies, el capità va assegurar: “Si fem un bon partit allà, la tornada amb l’afició i el Palau pot ser bo per a nosaltres”.

Essència guanyadora

Volem guanyar, això segur. Ens coneixem. El company del costat ho donarà tot per l’altre” analitzava el ‘3’ blaugrana davant la gana inacabable de títols que tenen els jugadors. “El bloc no canvia i com que funciona és un valor que tenim molt en compte”, va afegir.

L’ambició, la millor arma

L’ambició és el més bo d’aquest equip”, sentenciava el capità del conjunt de Marc Carmona quant als nous reptes que intentaran assolir aquest curs. Torras, però, deixava clara la clau per a tot: “Si no som un equip no som ningú”.

Pel que fa a l’efervescència que ha suposat la secció de futbol sala entre els afeccionats culers, Torras aposta per seguir fent bé la feina, i afirma: “El Palau no perdonarà i vindrà a les grans cites”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();