fcb.portal.reset.password

Aicardo participa en un clínic organitzat per la UEFA dirigit a nens d'entre 9 i 11 anys / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Jesús Aicardo ha passat un matí diferent. El jove tanca gadità ha passat una estona amb uns nens d'una escola de futbol sala de Bakú i els ha mirat d'explicar alguns dels secrets d'aquest esport.

La UEFA ha organitzat aquest clínic entre joves de 9 i 11 anys amb un jugador de cada equip dels quatre participants a la UEFA Futsal Cup. Aicardo s'ha desplaçat fins als afores de Bakú per visitar la Vatan Football School amb un grup de 40 nens que han estat molt atents a les explicacions del jugador blaugrana.

Aicardo els ha explicat les diferències de controlar la pilota entre el futbol i el futbol sala i ha practicat amb els nens. A més, també els ha ensenyat la tècnica individual per saber driblar amb la pilota controlada. Un cop acabada l'activitat amb la quarantena de nens, tots han volgut fer-se una foto i aconseguir un autògraf del jugador del Barça Alusport.

Abans de marxar cap a l'hotel de l'equip, els nens, monitors i responsables del centre han promès donar suport a l'equip a la Final a Quatre amb un crit de ‘Força Barça!’.

Tornar a dalt