Jaén Paraíso Interior – Barça Alusport: Tanca l’any amb triomf a la Lliga (0-4)

Jaén Paraíso Interior – Barça Alusport: Tanca l’any amb triomf a la Lliga (0-4)

El conjunt de Marc Carmona suma un nou triomf amb gols de Fernandao, Aicardo (2) i Saad

El Barça Alusport ha tancat el 2013 amb una victòria amb autoritat a la pista del Jaén Paraíso Interior. En un partit corresponent a la 17a jornada de Lliga, els blaugranes no s’han deixat sorprendre i han encarrilat la feina amb dos gols a la primera meitat. Amb el 0-4 definitiu, segueixen en la pugna amb Inter i ElPozo al capdamunt de la classificació.

Dos gols en moments molt oportuns

Conscient que no es trobava precisament en un escenari senzill i també de la necessitat dels punts, el Barça Alusport ha aparegut concentrat al pavelló de la Salobreja. Per tal de preservar la intensitat, el tècnic Marc Carmona movia constantment la banqueta. I precisament un dels que ha entrat de refresc, Fernandao, ha estat l’encarregat d’inaugurar el marcador. Era el seu sisè gol de la temporada.

El 0-1 ha revolucionat el partit. El Jaén Paraíso s’ha acostat a la porteria defensada per Paco Sedano, però ha estat Aicardo el que ha vist porteria a poc del descans.

Final tranquil

Dos gols eren una renda còmoda per al Barça Alusport. Tot i això, el partit ha seguit amb un ritme viu i amb oportunitats per als dos bàndols. Per exemple, Lozano ha disposat d'una de força clara a la represa. La sentència ha estat obra de Saad (min 29). Després d’això el Jaén ja no es refaria. De fet, a continuació Aicardo marcava un nou gol per tancar el marcador i l’any amb un bon regust.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut