fcb.portal.reset.password

Salamanca, Camenforte i Pérez, les tres novetats de l'staff / FOTO: FCB

L’actual campió de Lliga, Copa d’Espanya i Copa del Rei no presenta novetats al damunt de la pista pel que fa a jugadors, però sí que en té pel que fa al seu 'staff' tècnic. Tres són les cares noves que tindrà l’equip de Marc Carmona en aquest sentit. Parlem del preparador físic Ismael Camenforte, de l’entrenador de porters Mario Salamanca i del fisioterapeuta Juan Carlos Pérez.

Ismael Camenforte, preparador físic

La trajectòria de Camenforte és força dilatada. Les dues darreres temporades ha estat l’encarregat de la posada a punt, físicament parlant, del FC Barcelona Alusport B, que juga a la Divisió de Plata del futbol sala espanyol. Des del desembre del 2010 va fer un breu pas de mitja temporada pel món del futbol, concretament, al Terrassa de Tercera Divisió. Anteriorment havia estat un any i mig a la selecció de futbol sala de Romania, càrrec que va compaginar amb dues etapes a dos equips també de futbol sala, el Deva romanès i el Luparense italià.

Salamanca, entrenador de porters

Mario Salamanca ha passat gran part de la seva trajectòria professional a les files del Marfil Santa Coloma, concretament, vuit anys, dels quals els dos darrers va formar part de l’estructura del primer equip que també juga a la màxima categoria del futbol sala espanyol. Abans havia estat tres temporades al Ràpid de Santa Coloma, equip en què també va desenvolupar la tasca específica d’entrenador de porters.

Juan Carlos Pérez, el fisioterapeuta

Prové del món del rugbi blaugrana, en què va estar la darrera temporada. En tractar-se d’una secció no professional, també ho compaginava amb tasques de fisioteràpia al futbol formatiu i el bàsquet formatiu del FC Barcelona. Abans, però (de fet, des dels 18 anys), ja va estar treballant al Sant Boià de Segona Divisió B.

Tornar a dalt