Inter Movistar - FC Barcelona Alusport: El liderat, en joc

Inter Movistar - FC Barcelona Alusport: El liderat, en joc

El Barça Alusport s’enfrontarà aquesta divendres a l’Inter Movistar en un duel de la tercera jornada de l’LNFS que decidirà qui dormirà líder

Aquesta divendres a les 21 h (Esport3 i Energy) l’Inter Movistar i el FC Barcelona Alusport jugaran un matx per mantenir el lideratge de l’LNFS. Tot i que aquest duel arriba molt aviat per a tots dos equips, serà una bona pedra de toc per veure qui pot seguir liderant la competició espanyola de futbol sala.

Els madrilenys han començat molt bé el campionat. Sumen dues victòries en les dues jornades disputades i el més important és la gran capacitat golejadora demostrada fins ara. Ha estat capaç d’anotar 17 gols en aquest període i només encaixar-ne quatre. Per la seva banda, els de Marc Carmona han anotat nou gols i només n’han rebut un. El preparador blaugrana ja va avisar en roda de premsa que la identitat d’aquest conjunt els darrers anys ha estat la defensa. Prova d’això és que són l’equip que menys gols ha rebut fins ara.

Un dels duels del partit se centrarà en la nova incorporació verda, Ricardinho. El jugador portuguès és una de les novetats de la Lliga aquesta temporada i és el referent del seu equip. Per la seva banda, Sergio Lozano, l'ala culer, és el jugador més determinant dels catalans. Però un altre dels duels es viurà a la porteria. Paco Sedano, nomenat millor porter de la temporada passada, ha començat la competició al nivell en què ho va deixar l’any passat, i a l’altra porteria es troba un dels clàssics del futbol sala nacional, Luis Amado.

Per primera vegada aquesta temporada Carmona podrà comptar amb tots els efectius del primer equip. Fins ara les lesions del porter Cristian i les molèsties d’altres jugadors han fet impossible la participació de tots ells. Tot i així, el Barça Alusport ha guanyat la Supercopa d’Espanya i els dos primers partits de Lliga. La recuperació de tot l’equip és la millor notícia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut