fcb.portal.reset.password
Wilde vestit de Pare Noel

Wilde, vestit de Pare Noel, baixant les escales del Palau / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

En una jornada sense classes escolars i a les portes de Nadal, més de 1.500 seguidors han presenciat aquest dilluns l’entrenament a portes obertes del FC Barcelona Alusport. Sens dubte, una autèntica festa i un bon espectacle per començar les festes de Nadal.

A les graderies del Palau Blaugrana s’hi han deixat veure molts nens i nenes que han iniciat les vacances escolars gaudint dels seus ídols. Els homes de Marc Carmona han fet un entrenament lleuger, amb un partit amistós, diversos exercicis i una tanda de penals, però sempre amb la intenció d’oferir detalls del que suposa un entrenament del Barça Alusport.

Sorpreses de tota mena

El més important de la jornada festiva d’aquest dilluns, però, era fer gaudir la parròquia blaugrana. Els Jordi Torras, Wilde, Paco Sedano, Fernandao, Sergio Lozano i companyia s’han mostrat molt propers als aficionats i els han regalat tota mena d’obsequis del FC Barcelona. A més, han interactuat molt amb els infants que han trepitjat el parquet del Palau Blaugrana per intentar imitar les accions dels jugadors professionals. 

El capità Jordi Torras ha volgut agrair a tots els aficionats la seva assistència i ha reconegut: “No esperàvem tanta gent”. Torras ha desitjat “Bones Festes i Feliç Any Nou” a tot el públic. El mateix capità ha estat l’encarregat de donar per acabat l’acte tot fent cantar al públic l’himne del FC Barcelona.

Tornar a dalt