Fernandao, gol i braçalet

Fernandao, gol i braçalet

L’autor del gol de la victòria contra ElPozo Múrcia va ser capità de l’equip davant l’absència de Jordi Torras per lesió

Fernandao va ser un dels protagonistes de l’anada de la Supercopa d’Espanya davant ElPozo Múrcia. El jugador hispanobrasiler va ser l’únic capaç de superar la porteria murciana en un partit intens en què les ocasions van ser nombroses. Els porters de tots dos conjunts, Paco Sedano i Rafa, van ser infranquejables, i també cal destacar el gran nombre de pilotes que van anar a parar al pal. Però al minut 31 va aparèixer Fernandao, que va fer pujar el 0 a 1, resultat amb el qual es va acabar el partit. Aquest és el primer gol oficial del pivot del Barça Alusport aquesta temporada, després que no pogués jugar la semifinal i la final de la Copa Catalunya a causa d’unes molèsties al soli de la cama dreta. Amb tot, a l’amistós de la pretemporada jugat a la pista del Xota Navarra el ‘6’ blaugrana ja va veure porta.

Sense Torras, Fernandao capità

A més del gol, al Palacio de los Deportes de Múrcia Fernandao va lluir el braçalet de capità davant l’absència de Jordi Torras. El de Sant Vicenç dels Horts no va poder participar en l’anada de la Supercopa per problemes a la fàscia del peu que tampoc li van permetre estar a la Copa Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut