fcb.portal.reset.password
Fernandao, durant la roda de premsa

Fernandao, durant la roda de premsa. FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Fernandao, abraçant-se a Marc Carmona

Fernandao, abraçant-se a Marc Carmona. FOTO:GERMÁN PARGA - FCB

Després de gairebé 200 gols amb la samarreta del Barça, Fernando Maciel Gonçalves, Fernandao, s’ha acomiadat aquest dimecres de l’afició blaugrana en una roda de premsa que s’ha dut a terme al Palau Blaugrana i que ha comptat amb la presència de Javier Bordas, directiu responsable de la secció, de Marc Carmona, entrenador i secretari tècnic, i en la qual també han estat presents els seus companys. “Ha estat una peça importantíssima en aquest equip, ha guanyat tots els títols possibles”, ha dit Bordas sobre el pivot blaugrana.

“Per a mi és un dia molt especial, no és un dia trist. Estic molt content perquè passar set anys en un mateix club no ho pot dir qualsevol”, ha comentat Fernandao, que ha explicat què suposa per a ell el Barça: “És una institució molt gran. Vaig arribar a Catalunya el 2004, a Martorell. A Barcelona, el 2007. Ningú podia imaginar que seríem tan gloriosos”, diu l’hispanobrasiler.

Ningú podia imaginar que seríem tan gloriosos

“Els últims dos anys han estat complicats, amb molts partits i lesions. Agraeixo l’esforç, la paciència del doctor amb mi, els recuperadors i els físios”, ha dit un Fernandao que ha intentat mesurar les emocions en un dia que cap jugador espera mai. “Tothom vol saber què passa al Barça. D’aquí a dos mesos us veuré des de fora, desitjant-vos sort. Som culers, som del Barça a mort. Vagi on vagi, intentaré coincidir”, ha dit Fernandao.

Al Barça hi ha un vestidor de bones persones

“La celebració que vam fer de la Copa del Rei tornant de Logronyo no l'oblidaré mai, igual que el vestidor, que no és un vestidor de bons jugadors, sinó de bones persones”. “Tornaré segur a Catalunya. Em quedo amb el pa amb tomàquet, amb el vi, la platja, la muntanya. No hi ha res en concret. El Barça és més que un sentiment”, ha valorat Fernandao, que fa deu anys que és a Catalunya i que se sent un català més.

Espero que em recordin com una persona simpàtica

“Tinc 33 anys i quan vaig marxar de vacances la temporada passada sabia que no seguiria al Club més enllà del 2014. Sóc coherent amb mi mateix i des del principi hem preparat els fills, per si arribava el moment. Aquestes decisions es prenen, no en tinc cap queixa i Carmona va anar de cara amb mi”, ha reconegut un Fernandao que ha manifestat el seu agraïment a tots els tècnics que han confiat en ell. El pivot també ha volgut agrair el suport que ha tingut sempre per part dels Dracs, indispensables en els partits de la secció i que no defalleixen mai quan animen el Barça Alusport.

“Espero que em recordin com una persona simpàtica. Pels moments viscuts. Sóc una persona que treballa, que viu aquesta vida amb emoció, cor”, ha finalitzat el pivot barcelonista, que espera marxar del Club amb el títol de Lliga sota el braç.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();