FCB Alusport - Ríos Renovables: Empat in extremis (2-2)

Els gols d'Aicardo i Lin han igualat un partit que s'havia posat amb un 0 a 2 gràcies a les dianes de Roger Serrano, jugador cedit pel Barça Alusport

Com ja va passar al play-off de Lliga de la temporada passada, el partit d'aquest vespre al Palau Blaugrana entre el FC Barcelona Alusport i el Ríos Renovables Ribera Navarra ha tornat a ser d'allò més igualat. A la primera part els porters s'han convertit en protagonistes i han allunyat totes les jugades de perill generades per part dels dos conjunts. Els de Marc Carmona sabien que haurien de treballar de valent per arribar a bon port. Al minut 6 el porter Molina ha rebutjat una canonada de Wilde. I dos minuts més tard, a l'altra porteria, ha estat Cristian el que ha desviat a córner un xut de falta d'Andresito. Tot seguit ha estat Joselito qui s'ha endut la pilota, però ha aparegut el porter blaugrana per desactivar l'oportunitat del conjunt de Navarra.

El cronòmetre continuava corrent i l'empat a zero seguia al marcador. Els blaugranes han buscat obrir la llauna amb un xut de Wilde, que prèviament ha recuperat una pilota i ha combinat molt bé amb Gabriel. Igor, a cinc minuts per al descans, ha enviat una pilota al pal. Fins a quatre córners ha tingut el Barça Alusport a l'últim minut del primer temps, però l'equip no ha pogut avançar-se.

Arriben els gols

La segona part s'ha iniciat amb un xut al pal del capità Jordi Torras. El Barça Alusport ha sortit més endollat i ha pressionat de valent. Però al minut 23 ha vist com Roger Serrano, jugador cedit pel Barça i que ha estat molt actiu al llarg dels 40 minuts, ha aconseguit batre la porteria de Cristian. El gol ha arribat quan millor estava l'equip de Carmona, i això ha provocat que als minuts següents del 0 a 1 els blaugranes perdessin una mica d'intensitat. I 10 minuts després de veure porta, de nou ha aparegut Roger Serrano i ha fet pujar el 0 a 2. Amb aquest resultat, Carmona ha optat per jugar amb porter-jugador. Jugant de cinc el Barça ha mogut més la pilota i ha trobat la recompensa al 34, quan Aicardo ha aconseguit superar la porteria del Ribera Navarra. Els blaugranes han estat a punt d'empatar a tres minuts i mig per al final però una doble intervenció de Molina ho ha evitat. A falta d'un minut Ari Santos ha regalat el gol a Lin. I quan quedaven 30 segons de nou Lin ha tingut el gol als peus, el gol de la victòria, però la pilota ha anat a parar al pal.