FC Barcelona Alusport – Umacon Saragossa: Golejada sense fissures (7-2)

Els de Marc Carmona superen amb facilitat els aragonesos, que no han pogut aturar en cap moment els blaugranes El 4-0 del descans ha decidit un partit en què Wilde (2), Lozano (2), Aicardo, Igor i Dyego han estat els golejadors

El Barça Alusport ha superat l’Umacon Saragossa per 7-2 aquest dijous al Palau Blaugrana. Els de Marc Carmona han fet un partit molt seriós i als cinc minuts ja dominaven per dos gols. Posteriorment, Wilde ha sentenciat el matx amb dues dianes més, i al segon temps els catalans han sabut jugar amb la renda i han tancat la golejada amb els gols de Lozano, Igor i Dyego, que s'ha estrenat com a blaugrana.

Superioritat manifesta

Als primers minuts de partit els de Carmona han ensenyat les urpes. Han fet saber al Saragossa que aquest matx era molt important per seguir lluitant pel segon lloc, i en cinc minuts Aicardo i Lozano han situat el 2-0. El primer, aprofitant una assistència de Wilde. El segon, amb un xut fort i sec des de fora de l’àrea.

Des d’aleshores i fins al final de la primera part els catalans han continuat sent superiors. El Saragossa, que abans del segon gol del Barça havia fet un pal, ha vist com Wilde, al minut 10, marcava el 3-0, i el mateix jugador brasiler ha fet el 4-0 abans del descans després d’una gran jugada de Dyego al minut 18.

Juguen amb la renda

Al segon temps el partit ha estat més baix de revolucions; la feina ja estava pràcticament feta. Els blaugranes han seguit jugant a l’atac, han elaborat, però no veien porteria amb facilitat. Això ho ha aprofitat Richi Felipe per fer el 4-1 al minut 24.

Als últims deu minuts un dels fets més destacats ha estat el gol d’Igor, el seu quart de la temporada a la Lliga, que ha situat el 5-1 al minut 33. Lozano ha fet el 6-1 al tram final, i Dyego, després d'un gol de Duato, ha fet el 7-2 definitiu, amb el qual s'ha estrenat com a golejador amb el Barça.