FC Barcelona Alusport – Inter Movistar: Demostració de força contra el líder (5-3)

Els homes de Marc Carmona superen l'actual líder de la Lliga en un matx en què han hagut de remuntar a base d'intensitat i coratge Saad (2), Igor, Aicardo i Wilde, els golejadors en una nit en què s'ha tornat a veure el millor Barça

El Barça Alusport ha sumat aquest divendres contra l’Inter Movistar (5-3) un triomf de prestigi, una victòria important per seguir aspirant al primer lloc de la Lliga Regular. Tres punts treballats que han arribat després de completar un dels millors partits de la temporada. Quan calia, els de Carmona han tret el geni, les ganes i han derrotat el líder de la Lliga. Del 1-2 del descans, al 5-3 final. Un partidàs per als més de 6.000 espectadors que han omplert el Palau Blaugrana. El campió segueix ben viu.

Mereixen més

En els primers vint minuts el Barça ha estat molt contundent, ha portat el partit al límit pel que fa a l’aspecte físic per veure si els madrilenys podien seguir el ritme. I ha sortit realment bé, perquè els de Carmona han jugat uns grans minuts i han recordat el tricampió de Lliga, el millor Barça de la història. Però els de Velasco, que han arribat a Barcelona invictes, han sabut tornar el cop. I és que el gol de Saad al minut 7 (1-0) ha estat respost per Ortiz tres minuts després (1-1) i posteriorment per Bateria (1-2), un dels millors jugadors del món. El resultat al descans, doncs, no ha fet justícia als mèrits dels dos equips.

Surt la ràbia

Al segon temps, el Barça s’ha rescabalat. Ha costat, perquè l’Inter és la ‘màquina verda’ per alguna cosa i ha demostrat la seva grandesa. Primer Igor ha empatat el partit amb una jugada individual (2-2 min 24), i quan faltaven deu minuts per acabar, Aicardo, molt murri, ha fet el 3-2 ( min 31). Quan semblaven tocats, els de Velasco han seguit remant i Rivillos ha fet el 3-3.

Fuetada de Saad per guanyar

Lluny d’asserenar-se, el partit ha continuat sent un volcà, amb accions espectaculars i sense cap pausa. En un minut el Barça ha fet el quart gol gràcies a un xut imparable de Saad –la pilota ha entrat a dins sense temps de veure-la–, i posteriorment Wilde ha fet el 5-3 (min 36) després de robar una pilota.

Ja sense res a perdre, l’Inter s’ha situat amb el porter jugador als últims tres minuts, però no els ha servit de res, perquè el campió ha ensenyat les urpes i ha enviat un missatge a la Lliga. El 5-3 final deixa el Barça a cinc punts dels madrilenys –46 per 41– i permet als de Carmona ser l’únic equip invicte de la Lliga –12 triomfs i 5 empats.