FC Barcelona Alusport - Hospital Llevant Manacor: Set en blanc (6-0)

Els blaugranes s’han imposat de forma clara al conjunt balear i encadenen la tercera victòria consecutiva a la Lliga Jordi Torras per partida doble, Fernandao, Gabriel, Aicardo i Ari Santos han estat els golejadors

Tercera victòria consecutiva del Barça Alusport a la Lliga. Després d’un inici de temporada en què els resultats no han acompanyat, l’equip que entrena Marc Carmona ha agafat la directa i encadena tres victòries seguides en Lliga, a més de la golejada de la Copa. Els dos partits disputats aquesta última setmana han estat dues golejades, 1-9 i 6-0.

El gols de Jordi Torras, Fernandao, Gabriel i Aicardo a la primera part han deixat el partit pràcticament sentenciat. A la segona meitat ha tornat a marcar Jordi Torras i a les acaballes del partit Ari Santos ha fet el 6-0 definitiu.

Catorze segons per inaugurar el marcador

Aquest ha estat el temps que ha trigat el Barça Alusport a marcar el primer gol del partit. L’equip de Marc Carmona ha començat sacant, i a la primera possessió que ha tingut el capità Jordi Torras s’ha inventat un xut potent que ha sorprès tothom i ha suposat el primer gol blaugrana. El gol matiner del Barça Alusport ha estat una declaració d’intencions del que encara havia d’arribar.

Piconadora blaugrana

Ja amb el marcador a favor, els blaugranes han començat a tocar la pilota, a pressionar en pista contrària i a buscar la porteria balear amb insistència. El porter blaugrana Paco Sedano ha fet una gran aturada a xut de Taffy i, just després, Aicardo ha recuperat una pilota a tres quarts de pista, l’ha passat a Fernandao, que estava més avançat, i aquest ha afusellat el porter rival.

El Barça Alusport no en tenia prou, tenia ganes de satisfer el públic que s’ha acostat aquesta tarda al Palau, i en un córner, després d’una jugada assajada, Gabriel ha batut el porter Barrón amb un xut ras i de fora l’àrea. Amb el 3-0 el Manacor ha abaixat els braços, i han estat els millors moments del Barça Alusport. Un xut de Fernandao al pal i diverses ocasions de Saad i Lin haurien pogut ampliar el marcador, però finalment ha estat Aicardo qui ha fet el quart a tres minuts del descans amb un xut creuat que ha desviat un defensor i s’ha acabat colant a la porteria del Manacor.

Partit sentenciat

A la segona part el ritme del partit ha baixat. El Barça Alusport tenia el partit controlat, i més quan Lin ha forçat una falta de murri, quan la pilota estava a punt de sortir per la línia de fons, i, en el servei de la falta, Jordi Torras ha engaltat un xut potent que ha acabat entrant a la porteria mallorquina i que ha suposat el 5-0.

Amb aquest marcador, l’equip balear s’ha vist obligat a jugar amb porter-jugador i el partit s’ha trencat. Taffy ha tingut l’ocasió més clara per als visitants per poder marcar el gol de l’honor, però entre Paco Sedano i el pal han enviat la pilota fora. El Barça Alusport també hauria pogut ampliar el marcador amb una passada a què Fernandao no ha arribat per mil·límetres o després d’un preciós cop d’esperó d’Aicardo que ha acabat al pal.

A només quatre minuts per al final Ari Santos ha robat la pilota en camp ofensiu, ha rematat a boca de canó i ha marcat el 6-0 final. Amb aquesta contundent victòria el Barça Alusport suma tres triomfs consecutius en Lliga que podrien arribar a ser cinc abans de disputar la UEFA Futsal Cup, si aconsegueixen la victòria contra el Magna de Navarra i l’Umacon Saragossa.