Els jugadors del Barça Alusport tornen a entrenar-se

Els jugadors del Barça Alusport tornen a entrenar-se

Després d’una setmana de festa, els homes de Carmona tornen a l’activitat sota mínims

Els homes de Marc Carmona han pogut gaudir d’una setmana de festa gràcies a la convocatòria dels jugadors per la disputa del Campionat d’Europa que començarà demà dimarts a Bèlgica per part d’Espanya i d’Itàlia. Però els no convocats ja han començat a preparar el retorn a l’LNFS. Tot i així, Marc Carmona només ha pogut comptar amb la meitat de la plantilla del primer equip del Barça Alusport.

Paco Sedano, Gabriel, Ari, Dyego i Wilde han estat els únics components del primer equip que s’han exercitat al parquet del Palau Blaugrana. Igor i Cristian segueixen recuperant-se de les seves lesions a banda del grup i no han pogut treballar amb els seus companys. És per això que el tècnic blaugrana ha hagut de preparar aquesta sessió amb l’ajuda de tots els components del Barça B.

Carmona haurà de treballar en aquestes condicions les properes dues setmanes, mentre es disputi el Campionat d’Europa de seleccions, i haurà de tenir l’ajuda dels jugadors que entrena Andreu Plaza i que ja ho han fet durant part de la temporada. De fet, el porter Chema és un habitual del primer equip i més després de la lesió de Cristian. Ferran Plana, Fran Conde i Adrián Ortego ja han pogut gaudir d’uns minuts aquesta temporada amb els grans. Fins i tot el tanca madrileny Ortego va fer el seu debut golejador en el partit que es va jugar a Santiago.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut