Els jugadors blaugrana jugaran els quarts del Campionat d’Europa

Les dues seleccions golegen els seus respectius partits Espanya guanya per 1-8 la República Txeca, i Itàlia, per 0-7 l’Azerbaidjan

Espanya es va retrobar amb el seu millor joc i va vèncer la República Txeca en un partit dominat pels espanyols des del primer minut. El resultat d’1-8 és la prova evident del joc superior dels homes dirigits per José Venancio al matx davant dels txecs. El que s’ha de lamentar és la baixa del capità blaugrana i de la selecció espanyola, Jordi Torras, que té un esquinç al lligament lateral del genoll i podria perdre’s el que queda de campionat si es confirma el diagnòstic. Lin tampoc va jugar perquè arrossega unes molèsties musculars i va ser reservat per precaució.

Els espanyols van sortir amb la idea de guanyar el partit al més aviat possible. D’aquesta manera, el blaugrana Fernandao va fer el primer gol a passada de Torras i Sergio Lozano va fer el segon de penal a falta de 10 segons per arribar al descans. A la represa, la tònica va seguir per la mateixa línia. Espanya pressionava i fruit d’això es van marcar dos gols més abans d’arribar als cinc minuts de la segona part a través de Fernandao i Ortiz. Poc després els txecs van aconseguir el gol de l’honor. Tot i això, els vigents campions d’Europa van seguir pressionant i en cinc minuts van fer quatre gols més gràcies a José Ruiz, Raúl Campos, Lozano i Pola. Ara Espanya es veurà les cares amb Eslovènia dimarts en l’últim partit de quarts de final.

Per la seva banda, Itàlia va guanyar sense dificultat l’Azerbaidjan per un contundent 0-7. El conjunt de Saad jugarà dimarts els quarts de final davant de Croàcia, que va ser capaç d’empatar amb Espanya en la primera jornada del campionat. Després de perdre el seu primer partit, els italians sabien que només podien sortir a guanyar si volien passar a quarts. I no van dubtar a fer-ho. A la mitja part, els transalpins ja guanyaven per 3-0. Per evitar sorpreses, no van afluixar el ritme i van seguir golejant la selecció de l’Azerbaidjan. El resultat final de 7-0 és la prova de la superioritat dels companys de Saad en el partit d’ahir.