Els gols decisius de Lozano

Els gols decisius de Lozano

Sergio Lozano s’ha convertit en un jugador bàsic en els esquemes del FC Barcelona Alusport des que va arribar al Barça Alusport. I els seus gols també

Lozano va anotar el tercer i definitiu gol del Barça Alusport davant del Marfil Santa Coloma quan faltaven únicament 20 segons per a la finalització del matx. Els blaugranes havien anat perdent tot el partit, però van saber remuntar els dos gols de desavantatge i Lozano amb un gran gol des dels 11 metres va foradar la porteria de Dídac tot just abans d’acabar el partit i va permetre als de Marc Carmona sumar 3 punts importantíssims.

Precedents frescos

La setmana passada, davant el Santiago Futsal va passar una cosa semblant. El Barça Alusport s’havia posat 0-2 en contra i no va poder foradar la porteria visitant fins al minut 37 quan Saad va retallar diferències. Poc abans d’acabar el partit, Lozano va provar una canonada des de 14 metres i va empatar el partit quan molts pensaven que els 3 punts volaven cap a Santiago. Lozano havia tornat a ser decisiu.

També a la tornada de la Supercopa d’Espanya enfront d’ElPozo Múrcia va ser bàsic per al triomf dels blaugranes, tot i que aquesta vegada el seu gol no va venir a l’últim segon. En quatre minuts màgics, el madrileny va anotar el seu primer hat-trick de la temporada i va encarrilar l’eliminatòria i la primera Supercopa d’Espanya de la història de la secció. Va deixar el marcador en 1-5 i a pesar dels esforços dels murcians només van poder empatar el partit i el gol de Fernandao a l’anada va ser suficient per aixecar el primer títol de la temporada.

Lozano va ser escollit la temporada passada el millor jugador de l’LNFS per segona temporada consecutiva i si segueix marcant gols d’aquesta manera, de ben segur que podrà tornar a ser-ho. En la seva tercera temporada al FC Barcelona Alusport, Lozano és un dels referents de l’equip i un dels referents del futbol sala mundial. I els seguidors culers el poden admirar de prop defensant els colors blaugrana i marcant gols decisius partit rere partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut