Els blaugranes volen sumar tres punts importantíssims

Els blaugranes volen sumar tres punts importantíssims

El Barça Alusport vol treure’s la espina del partit de la primera volta El porter Cristian torna a una convocatòria

El Barça Alusport disputarà dissabte a les 16.15 h (Esport3 i Barça tv) el partit corresponent a la 22a jornada de l’LNFS davant del Burela Pescados Rubén amb la intenció de reafirmar la bona línia de joc aconseguida després del retorn a la competició.

Els homes de Marc Carmona han aconseguit dues victòries consecutives després de la finalització del Campionat d’Europa, una a l’LNFS davant del Peníscola Bodegas Dunviro per un clar 0-6, i dimecres passat contra l’Hospital Llevant Manacor per 4-2, que va permetre als blaugranes passar a les semifinals de la Copa del Rei per quarta vegada consecutiva.

El partit davant dels gallecs té un sentiment de revenja. El motiu és ben clar. Al matx de la primera volta els blaugranes van tenir moltes oportunitats de cara a gol, però només van poder materialitzar-ne dues, a través d’Ari Santos. Però quan quedaven només deu segons els de Burela van fer l’empat a dos en tallar un contraatac que hauria pogut ser el tercer gol culer. No va quedar més temps i el resultat va significar el quart empat en només set partits de campionat.

La reaparició de Cristian, un dels al·licients

El Barça Alusport recupera el porter Cristian després d’haver estat nou setmanes de baixa per una ruptura muscular a la cama esquerra que també el va apartar de la selecció espanyola. El madrileny no ha tingut gaire sort amb les lesions aquesta temporada i espera que la mala ratxa d’aquest curs s’acabi definitivament.

El rival

El Burela Pescados Rubén es troba classificat en setena posició de la taula i és un rival complicat, com demostra la victòria que va aconseguir a Múrcia davant d’ElPozo abans de la parada de seleccions. Aquest resultat ha de fer estar atents els jugadors blaugrana, perquè no poden permetre’s més errors al Palau després d’alguns mals resultats aquesta temporada. A més, la setmana que ve juguen a casa dels murcians i una victòria a domicili podria ser molt important per tal d’acabar segons a la classificació de la Lliga Regular.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut