Els blaugranes volen sumar tres punts en una pista complicada

Els blaugranes volen sumar tres punts en una pista complicada

Després de la gran victòria davant de l’Inter, els blaugranes miraran de sumar la cinquena victòria consecutiva en Lliga malgrat les baixes de Cristian, Igor i Fernandao

El Barça Alusport s’enfronta aquesta nit (21 h) al Santiago Futsal en el partit corresponent a la 19a jornada de l’LNFS i on mirarà de seguir l’estela del líder de la competició. Els blaugranes van viatjar ahir dijous a Santiago per tal de sumar tres punts més i intentar retallar els màxims punts possibles a l’Inter al capdavant de l’LNFS. El pas fet la setmana passada va ser fonamental en vèncer els madrilenys per 5-3 i s’ha de confirmar aquesta nit amb una altra victòria si no es vol malbaratar l’enorme èxit aconseguit ara fa set dies al Palau Blaugrana davant de 6.217 aficionats que no van parar d’animar els seus jugadors.

Els gallecs estan en un gran moment de forma. Estan classificats per a la Copa d’Espanya i el Fontes do Sar tenen un increïble balanç aquesta temporada en Lliga de sis victòries i només un empat. Cap dels equips visitants a Santiago han estat capaços de guanyar en una pista on els aficionats locals donen suport al seu equip fins a l’últim segon. A banda de la força del seu pavelló, el punt fort del Santiago Futsal és la seva defensa. Són conjuntament amb ElPozo Múrcia, la segona millor defensa de l’LNFS amb només 38 gols encaixats, i a casa seva només 12, igual que els homes de Marc Carmona.

Carmona no podrà comptar amb la baixa coneguda del porter Cristian ni del pivot Fernandao ni del brasiler Igor. Fernandao es va lesionar en el segon partit de preparació de cara al Campionat Europeu amb la selecció espanyola aquesta setmana i fins i tot és dubte per al partit de la setmana vinent davant del Marfil Santa Coloma, mentre que Igor va fer-s’ho a l’entrenament de dimecres passat i té una ruptura del recte anterior de la cuixa dreta i estarà apartat de les pistes de joc aproximadament entre 10 i 12 setmanes.

Tot i així, el Barça Alusport mirarà de vèncer a Santiago i sumar de tres en tres. L’equip suma quatre victòries consecutives en Lliga i cinc si sumem la de la Copa del Rei i volen continuar en la bona línia aconseguida les últimes setmanes. A més, l’empat aconseguit a la quarta jornada de la competició ha de servir als homes de marc Carmona per tal de buscar la revenja esportiva davant dels gallecs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut