Els blaugranes volen segellar el seu pas a semifinals

Els blaugranes volen segellar el seu pas a semifinals

El FC Barcelona Alusport podria classificar-se per cinquena vegada consecutiva per a les semis L’equip oferirà a l’afició els trofeus de la UEFA Futsal Cup i de la Copa del Rei

El Barça Alusport jugarà el segon partit de quarts de final de l'LNFS davant del Montesinos Jumilla dissabte a partir de les 13 h (Energy i Esport3) al Palau Blaugrana amb la intenció de classificar-se per a les semifinals per la via ràpida i tenir un dia més de descans per a les possibles semifinals. Si fes falta un tercer partit, aquest es jugaria diumenge a les 16 hores.

El record del primer partit

El partit de la setmana passada ha de servir de lliçó per als culers. Els murcians van marxar al vestidor guanyant per 1-0 i els de Marc Carmona van haver de remuntar el resultat. Tot i capgirar el resultat i col·locar-se amb un clar 1-4, el Montesinos Jumilla no va defallir mai i va pressionar els blaugranes, i van arribar a col·locar-se 3-4. Afortunadament, Saad va donar la tranquil·litat necessària per aconseguir el primer punt de l’eliminatòria.

Al Palau després d’un mes

El Barça Alusport fa molt de temps que no juga al Palau Blaugrana. L’últim partit que els blaugranes van jugar al Palau va ser l’última jornada de la Lliga Regular de l'LNFS, quan precisament es van veure les cares amb el Montesinos Jumilla i els van vèncer per un clar 5-2. Després van viatjar a l’Azerbaidjan per disputar la UEFA Futsal Cup, a Bilbao per jugar la Copa del Rei i la setmana passada a Jumilla per jugar el primer partit dels quarts de final. Des del 18 d’abril, els aficionats blaugrana no gaudeixen del seu equip al Palau Blaugrana.

Convocatòria de 15 jugadors

Marc Carmona ha decidit convocar 15 jugadors per al segon partit dels quarts de final. Diversos jugadors arrosseguen molèsties físiques i el tècnic decidirà minuts abans de l’inici del matx quins són els 14 definitius. Als habituals joves convocats les darreres setmanes, com Adrián Ortego i Roger Serrano, s’hi ha unit Fran Conde, que s’ha entrenat tota la setmana amb la resta de companys del primer equip.

Les copes, a disposició del públic del Palau

Abans del partit, els dos darrers trofeus aconseguits per la secció de futbol sala del FC Barcelona, la UEFA Futsal Cup i la Copa del Rei, seran exposades al Boulevard del Palau per tal que els aficionats que ho desitgin puguin fotografiar-s'hi. A més, abans que comenci el matx l’equip farà entrega dels dos trofeus a l’afició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut