Els blaugranes viatgen a Múrcia per aconseguir els tres punts

Els blaugranes viatgen a Múrcia per aconseguir els tres punts

Els culers volen aconseguir la segona plaça de la LNFS

Dissabte es juga un partit importantíssim de cara a la classificació general de la LNFS i Marc Carmona i Fernandao han valorat el partit davant d’ElPozo Múrcia. Tots els membres del Barça Alusport són conscients del molt que es juguen a la pista murciana i és per això que el tècnic blaugrana ha destacat: “Afrontem el partit molt il·lusionats i molt conscients del que ens hi juguem. Segurament, és el partit més clau per tenir la possibilitat de poder quedar segons o tercers”. “Esperem el partit amb molta il·lusió perquè serà un partit igualat i molt difícil. Ens juguem la segona plaça perquè pot ser molt important per a nosaltres i és el nostre objectiu”.

“Només val guanyar”

La mentalització per aconseguir la segona plaça és clara i així ho ha afirmat rotundament Fernandao: “Només val guanyar i no tenim cap altre pensament. Mai hem anat a la pista d’ElPozo per empatar. Només val guanyar”.

Els darrers anys, tots dos clubs s’han enfrontat moltes vegades per decidir els diferents títols en disputa. “Crec que hem jugat masses partits tots dos equips i ens coneixem bé. Cada partit que va passant és més difícil. Tant de bo puguem seguir guanyant però haurem de jugar tal com venim jugant els darrers partits”, ha declarat el segon capità culer.

La lluita pel segon lloc

La igualtat serà el factor més important del partit entre el segon i el tercer classificat. “És un partit de Lliga Regular i a priori hi ha una lluita per la segona plaça que en si mateixa no et dóna res, però que és important. Hem jugat tres vegades aquest any i els partits han estat molt igualats amb empats o victòries d’un gol. Espero el mateix, però no té res a veure amb una final. És un partit de Lliga Regular”, ha assenyalat Carmona.

Bona dinàmica blaugrana

La bona dinàmica dels darrers tres partits disputats pel Barça Alusport ha de ser fonamental. “Venim de tres victòries i estem passant el posteuropeu amb els internacionals força bé. Intentem compaginar el fet de recuperar-los físicament i anar competint. Amb ganes de jugar demà, de viure un gran partit a Múrcia en un gran ambient i penso que arribem bé”. En la mateixa línia, Fernandao ha volgut remarcar: “Crec que tots dos equips arribem en un bon moment. En aquest tipus de partit qui s’equivoca menys s’emportarà el partit i crec que podem dir que ells són favorits perquè juguen a casa seva i davant de la seva afició. Però nosaltres anirem pels tres punts”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut