Els blaugranes són els màxims golejadors a la selecció espanyola

Els blaugranes són els màxims golejadors a la selecció espanyola

Set dels 11 gols han estat marcats per jugadors del FC Barcelona Alusport

Espanya juga avui a les 20.30 h el partit de quarts de final davant d’Eslovènia i només val la victòria per mirar de revalidar el títol europeu per cinquena vegada consecutiva. Els jugadors ho saben i miraran de tornar a jugar com van fer-ho diumenge passat davant de la República Txeca.

En el primer partit del campionat davant de Croàcia, els homes dirigits per José Venancio no van trobar-se còmodes a la pista i no van poder desplegar el seu joc. Prova d’això és que només van poder fer tres gols. Davant dels txecs ja van poder fer-ne vuit. La recuperació del gol va ser la clau de la victòria.

Dels 11 gols marcats per Espanya en els dos partits, els jugadors del Barça Alusport n’han fet set. Són clarament els Pitxixis de la selecció espanyola. Fernandao, Lozano i Lin n’han fet dos, mentre que Aicardo n’ha fet un. L’únic blaugrana que no ha pogut marcar és Jordi Torras. I ja no podrà fer-ho perquè s’ha lesionat al genoll esquerre, la qual cosa farà que es perdi les properes sis setmanes de competició. Els altres gols els han fet Ortiz i Pola, de l’Inter, i José Ruiz i Raúl Campos, d’ElPozo Múrcia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut