Els blaugranes ja tenen al cap la Copa del Rei

Els blaugranes ja tenen al cap la Copa del Rei

El Barça Alusport disputarà dilluns l’anada de les semifinals de la Copa del Rei davant l’Umacon Saragossa

El xip ja és un altre. Després del partit de dijous, en què els homes de Marc Carmona van aconseguir una clara victòria per 7-2, ara han de canviar la mentalitat i centrar-se en el partit d’anada de les semifinals de la Copa del Rei que dilluns disputaran davant de l’Umacon Saragossa.

Els blaugranes en són els vigents campions, i des que es va iniciar aquesta competició ara fa quatre temporades són l’únic equip que s’ha proclamat campió d’aquesta Copa del Rei. En aquesta edició, els jugadors dirigits per Marc Carmona han passat les tres eliminatòries disputades fins al moment desfent-se del Fonononós Gomera als setzens de final, de l’Inter Movistar als vuitens i de l’Hospital Llevant Manacor als quarts de final.

El sorteig va voler que el Barça Alusport i l’Umacon Saragossa es veiessin les cares en tres ocasions en menys de dues setmanes. Primer va ser el partit de Lliga, i dilluns jugaran el partit d’anada de les semifinals. El proper dimarts 8 d’abril es disputarà el partit de tornada, aquest cop al Palau Blaugrana.

El Barça Alusport ha jugat un total de 21 partits en aquesta competició amb un balanç de 19 victòries i 2 empats, un rècord absolutament increïble. En aquestes quatre edicions que han disputat els culers han marcat 98 gols i fins a un total de 17 jugadors culers han fet almenys un gol. El jugador més golejador és Wilde, amb 19 gols; el segueixen Lozano, amb 13, i Saad, amb 11.

Malgrat que el partit de Lliga davant dels aragonesos va ser més còmode de l’esperat, els de Carmona no es refien de l’Umacon Saragossa. Són conscients que el partit de Copa  serà una altra història i res tindrà a veure amb la Lliga. L’oportunitat de poder colar-se a una final per un títol sense pensar en la classificació serà el màxim al·licient per als de Saragossa. El Barça Alusport haurà d’estar molt atent si no vol tenir sorpreses desagradables.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut