Burela - Barça Alusport: Els blaugranes creuen que és el moment de canviar la dinàmica

Burela - Barça Alusport: Els blaugranes creuen que és el moment de canviar la dinàmica

El Barça Alusport jugarà aquesta tarda el partit corresponent a la setena jornada de l'LNFS davant del Burela Pescados Rubén amb la intenció de treure’s el mal sabor de boca de dimecres al Palau

El balanç d’aquesta temporada en Lliga dels jugadors de Marc Carmona és de tres victòries i tres empats. Un fet bastant poc usual les darreres temporades per a l’equip de futbol sala blaugrana, en què han estat els clars dominadors. Ho demostra el fet de ser els campions de les tres darreres Lligues, les tres darreres Copes d’Espanya i de les tres últimes Copes del Rei. Però aquesta temporada l’equip té una mancança en atac. La falta de gol.

Carmona no està preocupat en excés, ja que els blaugranes generen prou ocasions per fer molts gols. Però l’encert als últims metres no està sent el desitjat i aquest és el principal motiu dels tres empats del Barça Alusport fins avui. Aquesta tarda es veurà les cares amb l’equip que millor s’ha reforçat aquesta temporada a l'LNFS, segons les paraules de Marc Carmona.

Els culers miraran de tornar a vèncer com ho van fer la temporada passada en aquesta ciutat costanera de la província de Lugo. L’any passat van fer-ho per un clar 2-7, mentre que al partit jugat al Palau els blaugranes van derrotar per 8-0 un equip tot just que havia pujat de categoria.

Els blaugranes tenen prou experiència per resoldre la dinàmica no gaire positiva en què es troben en aquests moments i la pista del conjunt gallec seria l’escenari propici per començar a mostrar el joc que els ha fet campions de tot els tres últims anys. De ganes no els en falten, i de convicció que pot començar aquesta tarda, tampoc. Els tres punts són molt importants i els de Carmona faran el possible per dur-los cap a casa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut