Els Barça – ElPozo són sinònim d’èxit per als blaugranes

Els Barça – ElPozo són sinònim d’èxit per als blaugranes

El Barça Alusport s’ha vist les cares les darreres temporades amb ElPozo Múrcia per decidir els títols Els blaugranes n’han sortit victoriosos en la majoria de les ocasions

Els partits entre el Barça Alusport i ElPozo Múrcia s’han convertit els darrers anys en sinònims de bon joc, gols i màxima rivalitat. Dissabte es tornarà a veure un altre duel a Múrcia corresponent a la 23a jornada de la LNFS.

Tots dos equips s’han vist les cares molt sovint des de la temporada 2010/11 i han lluitat per tal de guanyar la majoria de títols en l’àmbit nacional. Però els homes de Marc Carmona han sortit clarament vencedors quan han hagut d’aixecar els títols.

Lliga

El Barça Alusport ha jugat les darreres tres finals de la LNFS. La primera van guanyar davant del Caja Segòvia però les dues últimes, la 2011/12 i la 2012/13, van ser davant d’ElPozo Múrcia i els blaugranes han sortit vencedors. La temporada 2011/12 els de Carmona van guanyar el cinquè i definitiu partit a Múrcia en un ambient impressionant i van aixecar el segon títol de Lliga de la seva història. L’any següent, catalans i murcians es van tornar a veure i una altra vegada van enfrontar-se i el títol es va quedar a Barcelona en un parcial de tres partits guanyats i un de perdut a la final.

Copa d’Espanya

Tots dos equips s’han vist en aquest període en dues ocasions a la final i els blaugranes han aixecat el títol davant del seus màxims rivals. El primer cop va ser a la final de l’edició de la Copa d’Espanya 2010/11 i els culers van vèncer per 3-2. Dos anys més tard, la final es va repetir i una altra vegada el Barça Alusport va aixecar el títol en derrotar els murcians per 4-2.

Copa del Rei

També a la Copa del Rei els dos equips s’han enfrontat dues vegades i ha estat sempre a la final del campionat. El curs 2011/12 i el 2012/13 el resultat casualment ha estat el mateix. Tots dos partits han finalitzat amb un resultat de 6-3, amb un clar domini culer en ambdós enfrontaments.

Supercopa d’Espanya

Aquesta competició és l’única en què els murcians han derrotat els blaugranes els darrers tres anys. La primera vegada que es van trobar tots dos conjunts va ser la temporada 2011/12 a les semifinals i els homes dirigits per Marc Carmona van guanyar per un contundent 7-2. A la final disputada davant de l’Inter Movistar, però, els culers van perdre per 3-4. L’any següent es van trobar a les semis i els murcians van guanyar per 5-2. Aquesta temporada tots dos equips es van veure a la final que es va disputar a doble partit. En el partit d’anada disputat a Múrcia, el Barça Alusport va guanyar per 0-1 i una setmana més tard, els culers van aixecar el seu primer títol de Super Copa de la història després d’empatar a cinc en un partit molt emocionant i en un Palau ple a vessar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut