ElPozo Múrcia-FCB Alusport: Caldrà el tercer partit (2-0)

El Barça ha caigut a Múrcia amb gols de Franklin i Gréllo a la segona part Els de Marc Carmona es jugaran l’accés a la final en el tercer partit de la sèrie, aquest diumenge (19 hores) a la pista murciana

El Barça Alusport haurà de jugar el tercer partit de l’eliminatòria de semifinals per poder accedir a la final de la Lliga. Els de Marc Carmona han caigut aquest dissabte contra ElPozo Múrcia per 2-0 en un partit igualat. Els dos gols, de Franklin i Gréllo, han arribat a la segona part, i els blaugranes no han pogut fer res per igualar el marcador. Aquest diumenge, a les 19 hores, es jugarà el partit decisiu.

Els gols es fan esperar

Els murcians han començat el partit amb la intenció de tenir la iniciativa, però ben aviat el Barça ha aconseguit el control. Amb un joc de combinacions ràpides, els blaugranes han tingut les primeres arribades a les botes de Lozano i Saad. El partit s’ha igualat molt i ambdós equips han buscat la rotació de la banqueta per sorprendre. A l’equador de la primera meitat la possessió es repartia a parts iguals per als dos equips. La millor mostra de la igualtat que es veia sobre la pista.

Les defenses s’imposaven als atacs, i Paco Sedano no ha faltat a la seva cita amb les aturades decisives. El madrileny ha tornat a aparèixer per salvar l’1-0 en un parell d’ocasions clares per part murciana. Al minut 17, poc abans del descans, ha arribat la més clara del primer temps per al Barça. Després d’una gran combinació col·lectiva entre Sedano, Lozano i Lin, la pilota ha arribat a peus d’Igor, que ha vist com el seu xut s’estavellava a la base del pal de la porteria de Rafa.

Més ritme i alternances

A la represa, la velocitat del partit ha augmentat i el Barça ha protagonitzat les accions més perilloses. Rafa ha hagut de multiplicar-se sota pals per evitar els gols de Lozano, primer, i Dyego, després.

Quan el partit ha entrat en la fase final, la por de rebre un gol decisiu ha pesat en ambdós equips. En els últims minuts s’han vist moltes faltes i el joc ha estat travat. Paco Sedano ha tornat a aparèixer de nou amb més aturades de mèrit, però al minut 33 no ha pogut fer res en una acció desafortunada. Un xut llunyà de Franklin l’ha desviat Aicardo en un intent de bloqueig i s’ha acabat convertint en l’1-0. En la següent jugada, el Barça hauria pogut reaccionar, però els àrbitres han anul·lat un gol al mateix Aicardo.

Joc de cinc insuficient

Marc Carmona ha decidit aleshores treure Saad com a porter-jugador per buscar l’empat. ElPozo ha desaprofitat un parell d’ocasions per ampliar l’avantatge, però a l’últim sospir ha acabat fent-ho. Gréllo ha marcat el 2-0 i ha confirmat el tercer partit de la sèrie. El Barça es jugarà l’accés a la final de Lliga aquest mateix diumenge a les 19 hores a la pista d’ElPozo. A la final ja espera l'Inter Movistar, que ha eliminat el Marfil Santa Coloma a l’altra semifinal.