El primer pas per jugar una nova final

El primer pas per jugar una nova final

Els blaugranes jugaran per segona vegada davant de l’Umacon Saragossa Un bon resultat al partit d’anada seria el primer pas per jugar una nova final

El Barça Alusport jugarà avui a partir de les 20.30 h el partit d’anada de les semifinals de la Copa del Rei davant de l’Umacon Saragossa. Serà el primer pas per poder tornar a jugar una final de la Copa del Rei, competició de la qual els blaugranes són els únics campions des de la seva creació, ara fa quatre temporades.

Els membres del Barça Alusport van viatjar ahir, diumenge, a Saragossa per preparar el partit d’anada de les semifinals de la Copa del Rei. Els de Carmona saben la importància que té el partit d’avui i volen aconseguir un molt bon resultat que els permeti resoldre l’eliminatòria al més aviat possible. El partit de tornada serà la setmana que ve al Palau, però els blaugranes preferirien deixar-lo ben encaminat.

Dijous passat tots dos equips ja es van veure les cares en el partit corresponent a la 26a jornada de l'LNFS, i el resultat va ser molt clar. El 7-2 final és el reflex de la superioritat culer, però el Barça Alusport és conscient que el partit de Copa del Rei serà una història molt diferent del de Lliga. Els aragonesos buscaran el suport del seu públic per treure el millor resultat possible i afrontar amb garanties el partit de tornada.

Al partit de la primera volta, disputat a Saragossa, el Barça Alusport va patir per guanyar l’Umacon Saragossa. El matx no es va resoldre fins als minuts finals i els blaugranes van vèncer per un ajustat 2-3. A la prèvia tant Marc Carmona com Jordi Torras van parlar de la perillositat del rival, especialment pel fet del jugar a casa seva. Els aragonesos no van bé a la classificació de l'LNFS. Són penúltims i la possibilitat de poder jugar una final és el màxim al·licient per als de Saragossa.

El Barça Alusport és el vigent campió de la Copa del Rei i, de fet, és l’únic equip que ha aconseguit vèncer en aquesta competició des que es va estrenar la temporada 2010/11. El conjunt dirigit per Marc Carmona ha derrotat en les tres finals anteriors l'Inter Movistar i ElPozo Múrcia, en dues ocasions. L’objectiu del Barça és ben clar. Volen mantenir-se com els únics campions de la Copa del Rei, i el primer pas serà aconseguir una victòria al partit d’anada davant l’Umacon Saragossa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut