El porter Chema Mella, cedit una temporada al Peníscola Bodegas Dunviro

El porter Chema Mella, cedit una temporada al Peníscola Bodegas Dunviro

El jove porter del planter Chema Mella jugarà la temporada vinent al Peníscola Bodegas Dunviro

El Barça Alusport, el Peníscola Bodegas Dunviro i el porter Chema Mella han arribat a un acord per a la cessió del jugador la temporada 2014/15 al club castellonenc. Mella gaudirà de més minuts a l'LNFS i d’aquesta manera podrà agafar l’experiència necessària al màxim nivell.

Aquesta temporada Mella ha estat un més del Barça Alusport. A banda de ser el porter del Barça B, era el tercer porter del primer equip i compaginava els entrenaments amb el primer equip de manera habitual. Quan Cristian va caure lesionat la pretemporada del 2013, aquest va ser el suplent de Paco Sedano a l'LNFS. Tot i això, el porter no va poder jugar ni un sol minut en Lliga però sí que va poder fer-ho a la UEFA Elite Round davant del Targu Mares. També va participar a la Copa Catalunya. El seu debut en Lliga el va fer la temporada passada davant del Puertollano i, a més, va sortir a parar un penal als quarts de final contra el Ríos Renovables.

Mella va arribar al Barça ara fa quatre temporades provinent de Las Rozas Boadilla i és un porter en el qual els tècnics blaugrana confien plenament. És per això que han buscat una cessió perquè adquireixi l’experiència que necessita per defensar la porteria blaugrana. Aquesta temporada amb el Barça B ha aconseguit finalitzar en una meritòria quarta posició, i una bona part de l’èxit rau en la porteria, on Chema Mella ha estat un autèntic mur.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut