El partit de divendres serà espectacular

El partit de divendres serà espectacular

Culers i colomencs s’enfrontaran divendres en un partit amb molts al•licients

Divendres a les 20.45 h, el Barça Alusport jugarà al Palau Blaugrana contra el Marfil Santa Coloma. El duel entre els dos equips catalans serà de màxim nivell, ja que els blaugranes estan situats en segona posició, tot just darrere de l’Inter Movistar, mentre que els colomencs estan classificats en quarta posició.

Feia molts anys que no es veia un derbi català amb els dos equips tan amunt a la classificació. La gran temporada dels de Santa Coloma és un dels al·licients del partit. Són el tercer millor atac de l’LNFS tot just darrere de l’Inter Movistar i d’ElPozo Múrcia. I un dels artífexs del gran encert golejador és Dani Salgado. El pivot colomenc és el màxim realitzador de la competició aquesta temporada amb 29 gols i gràcies als seus gols l’equip està a dalt a la classificació. A més, té dos jugadors més entre els màxims golejadors de la temporada, Adolfo i Rafa López, amb 13 dianes.

Els precedents per al Barça Alusport són bons. Al partit de la primera volta disputat a Santa Coloma, els homes de Marc Carmona perdien per 2-0 però van aconseguir una gran remuntada i van finalitzar els 40 minuts amb una victòria ajustada per 2-3 amb un gol de Sergio Lozano quan quedaven pocs segons per finalitzar el matx. Jordi Torras, que va fer el gol de l’empat a dos, va aconseguir marcar un gol que està entre els més espectaculars aquesta temporada a l’LNFS.

Els blaugranes també van aconseguir el primer títol de la temporada en vèncer a la Copa Catalunya per un marcador de 4-3. En aquella ocasió, els dos gols d’Igor i les dianes d’Ari i Lin van fer que el títol de la Copa Catalunya viatgés cap al Museu del FC Barcelona, tot just un any després de perdre’l contra el mateix rival.

Divendres serà un bon moment per calibrar l’estat de forma dels dos conjunts i comprovar que els blaugranes no perden l’estela del líder abans de la parada per la disputa del Campionat d’Europa de seleccions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut