El Kairat Almaty, el Dinamo Moscú i l'Araz, els rivals a la Final a Quatre

El Kairat Almaty, el Dinamo Moscú i l'Araz, els rivals a la Final a Quatre

Ahir diumenge es van disputar els últims partits de la UEFA Elite Round i ja es coneixen els quatre classificats que jugaran la Final a Quatre. Els rivals del Barça Alusport seran el Kairat Almaty, el Dinamo de Moscou i l’Araz

L’última setmana del mes d’abril de l’any vinent es disputarà la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup. El Barça Alusport es va classificar dissabte passat brillantment després de guanyar el tercer i definitiu partit davant de l’Era-Pack txec per 4-1 per tercera vegada consecutiva a la seva història. Serà el moment de treure’s la espina de la temporada passada, en què els blaugranes van caure a les semifinals davant del Kairat i no van poder revalidar el títol aconseguit l’any anterior a Lleida.

Els tres rivals dels de Carmona són vells coneguts dels blaugranes. Amb el Dinamo de Moscou es van veure les cares a la final de la Final a Quatre a Lleida. El resultat de 3-1 va proclamar al Barça com a campió d’Europa per primera vegada a la seva història.

Amb l’actual campió de la UEFA Futsal Cup, el Kairat Almaty de Kazakhstan, els blaugranes van jugar al partit de semis de la Final a Quatre de l’any passat. En aquella ocasió, l’equip va perdre per 5-4 i és l’únic partit que els blaugranes han perdut a la seva història de la màxima competició europea de clubs de futbol sala.

Amb l’Araz Naxcivan d’Azerbaidjan, el Barça Alusport s’ha vist en dues ocasions. La primera va ser a l’Elite Round de ara fa dos anys i els catalans van empatar a dos i els va permetre jugar per primera vegada a la seva història la Final a Quatre de la UEFA. L’any passat i a la mateixa ronda, el Barça va superar l’Araz per 1-7.

La Final a Quatre d’aquesta temporada serà una de les millors de la història. El Barça va guanyar l’edició del 2012 i va ser el tercer classificat de la temporada passada. El Kairat va guanyar la temporada passada i va ser el tercer de la del 2011. El Dinamo és el finalista de les dues últimes edicions i l’Araz va acabar tercer la temporada 2009/10. Tant de bo els homes de Carmona puguin tornar a repetir l’èxit del 2012, però el camí serà difícil. La UEFA donarà a conèixer les properes setmanes la seu de la Final a Quatre d’aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut