El FC Barcelona Alusport busca el pas a la final

El FC Barcelona Alusport busca el pas a la final

Els blaugranes busquen disputar la seva quarta final de Lliga consecutiva en el tercer i definitiu partit contra El Pozo Múrcia, a partir de les 19 hores La sèrie de semifinals està empatada a un. El guanyador del partit passarà a la Final de l’LNFS

El Barça Alusport buscarà aquest diumenge a partir de les 19 h (Energy i Esport3) el pas a la final de l’LNFS per quarta ocasió consecutiva i guanyar ElPozo Múrcia. L’Inter Movistar, que va derrotar el Marfil Santa Coloma, espera rival.

Malgrat la derrota de dissabte, el components del Barça Alusport estan confiats de poder tornar a disputar una altra final de l’LNFS. La derrota en el segon partit de la sèrie era possible i els blaugranes sabien que tenien una altra oportunitat avui si no podien fer-ho a la primera. Els murcians van sortir molt motivats a la pista i, malgrat disposar d’algunes ocasions, no van poder trobar el gol fins al minut 33 aprofitant un xut que va rebotar en Aicardo.

L’experiència és un grau

Tot i això, els culers saben per experiència pròpia que l’ambient al pavelló serà d’una intensitat màxima. Els aficionats d’ElPozo Múrcia faran costat al seu equip des del primer segon i això serà un factor important a tenir en compte. Però l’experiència dels homes de Marc Carmona en aquest tipus de partits serà fonamental. Ara fa dos anys ja van guanyar el cinquè i definitiu partit de la final de l’LNFS a Múrcia en un partit amb el pavelló ple i els aficionats donant suport des de l’inici del matx. I els blaugranes es van proclamar campions de Lliga.

Però la història és la història i no servirà de res avui si els blaugranes no poden vèncer els murcians. Aquest any, els blaugranes ja han viscut situacions límit, com la d’haver de disputar dues pròrrogues a la UEFA Futsal Cup, a més d’una tanda de penals, per proclamar-se campions. O la d’haver-se de jugar una pròrroga per decidir el campió de la Copa del Rei a Bilbao, precisament contra ElPozo Múrcia. De totes tres ocasions els blaugranes n’han sortit victoriosos i s’han endut cap a Barcelona dos títols importantíssims.

Sense Gabriel ni Ari

Marc Carmona no podrà comptar amb Gabriel, que es va quedar a Barcelona ja que no es va recuperar de les molèsties que arrossegava a la cuixa dreta. Tampoc hi podrà participar Ari Santos, que es recupera de la ruptura del tendó d’Aquil·les. Els 11 jugadors del primer equip i els joves del Barça B Roger Serrano, Fran Conde i Adrián Ortego seran els encarregats de guanyar el tercer partit i jugar una nova final de l’LNFS.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut