fcb.portal.reset.password

Lin, un dels jugadors que més ha notat del desgast després de l'exigent cursa per la muntanya / FOTO: FCB

Saad, al gimnàs / FOTO: FCB

Plat fort per començar l’estada a Encamp (Andorra). I és que els jugadors del Barça Alusport tindran triple sessió de treball aquest dilluns. Per començar, ja s’han hagut de llevar ben d’hora –a quarts de vuit del matí– per anar a córrer per la muntanya.

En un marc incomparable i rodejats de natura com estan els integrants de l’expedició barcelonista, el camí de la Molina, a 1.750 metres d’alçada, ha estat el lloc triat pel nou preparador físic de l’equip de Marc Carmona, Ismael Camenforte.

Els porters i Fernandao treballen a banda

Per la seva banda, els tres porters desplaçats a Encamp –Paco Sedano, Cristian Domínguez i Chema Mella, juntament amb Fernandao –que fa treball de prevenció dels isquiotibials–, han treballat durant l’hora que els jugadors i el cos tècnic estaven a la muntanya corrent. Ho han fet al gimnàs sota la supervisió del nou entrenador de porters, Mario Salamanca, i del recuperador de l’equip, Marcel Moreno.

Gimnàs al migdia i pista a la tarda

La triple sessió de treball del primer dia Encamp seguirà amb treball de tot l’equip al gimnàs i, ja a la tarda, treball a pista a partir de les 18.30 hores. Aquest serà el darrer entrenament d’un llarg dia de feina, el primer dels jugadors del FC Barcelona Alusport en terres andorranes.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();