El conjunt blaugrana ha conegut la pista on a partir de demà es jugarà la UEFA Elite Round

El conjunt blaugrana ha conegut la pista on a partir de demà es jugarà la UEFA Elite Round

Els homes de Marc Carmona s’han exercitat aquesta tarda al CEZ Arena de Pardubice, on a partir de demà el Barça Alusport jugarà el primer partit de la UEFA Elite Round contra el Lokomotiv Khàrkiv ucraïnès

El CEZ Arena de Pardubice és un pavelló d’hoquei gel que l’organització ha adaptat al futbol sala per poder disputar aquesta ronda prèvia a la Final a Quatre. Els de Carmona han provat la pista aquesta tarda i han realitzat el segon entrenament en terres txeques. A més, també han pogut provar la pilota amb què es jugarà el torneig. Per normativa UEFA, cada amfitrió és el responsable de posar la pilota de joc sense que hi hagi una pilota oficial per a tota la competició.

Els blaugranes han fet una sessió on han preparat el partit de demà davant del Lokomotiv Khàrkiv. L’equip ja coneix el rival de demà, ja que a la pretemporada ja van veure’s les cares en un matx al Palau Blaugrana de caràcter amistós. Els ucraïnesos són un equip dur en defensa i que aprofiten aquesta circumstància per poder córrer al contraatac i generar moltes situacions d’atac. La defensa blaugrana serà una de les claus del partit de demà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut