El Barça vol tornar al camí de la victòria

El Barça vol tornar al camí de la victòria

Els blaugranes es veuran les cares amb l’Hospital Llevant Manacor i intentaran mantenir la segona posició a la classificació de l'LNFS

El Barça Alusport jugarà diumenge a les 12 h (IB3) el partit corresponent a la 25a jornada de l'LNFS davant de l’Hospital Llevant Manacor, un equip al qual va guanyar en el partit de Lliga jugat al Palau Blaugrana de manera clara per 6-0 i als quarts de Copa del Rei per 4-2. Aquest, doncs, serà el tercer enfrontament de la temporada entre els dos equips.

Un rival incòmode

Els mallorquins són un equip incòmode per la seva forma de jugar i plantejar els partits. Són capaços de jugar amb porter-jugador des dels primers minuts de joc per tal de desestabilitzar els equips contraris. Tot i això, els de Carmona coneixen la importància de sumar els tres punts per seguir mantenint la segona plaça de l'LNFS. La diferència de tres gols amb ElPozo Múrcia al ‘goal-average’ particular permet estar per damunt dels murcians després de tot el que s'ha disputat aquesta temporada.

L’Hospital Llevant Manacor són la segona pitjor defensa del campionat amb 97 gols encaixats en 23 partits, amb una mitjana de 4,21, i està classificat en la dotzena posició de la taula. Aquest és un dels factors que els blaugranes volen aprofitar per recuperar les sensacions positives que tenia l’equip abans de la disputa de la Copa d’Espanya.

Les baixes blaugrana

Marc Carmona no podrà comptar amb Gabriel, lesionat durant la Copa d’Espanya, amb Jordi Torras, a qui encara li queda una mica per recuperar-se de la lesió que va tenir amb la selecció espanyola a l’Europeu, ni amb Ari Santos, que va ser intervingut dimecres al capvespre del trencament del tendó d’Aquil·les de la cama dreta. Malgrat les baixes, els blaugranes volen tornar a recuperar sensacions per tal de no perdre la segona plaça a la classificació de l'LNFS.

Els blaugranes saben que el partit al Palma Arena no serà fàcil a causa de les baixes que arrosseguen, però és important tornar al camí de la victòria al més aviat possible per encarar el tram final de la temporada de la millor manera. Els culers jugaran la setmana vinent el partit d’anada de les semis de Copa del Rei i la Final a Quatre de la UEFA a finals del mes d’abril.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut