El Barça Alusport vol seguir en la bona línia

El Barça Alusport vol seguir en la bona línia

El Barça Alusport jugarà aquest vespre a les 20 h el partit corresponent a la novena jornada de l’LNFS davant de l’Azkar Lugo amb la intenció de sumar punts i seguir el més a prop possible dels líders de la competició

El partit davant l’Azkar Lugo no serà gens fàcil. Els gallecs tenen un bon equip, però els resultats no els han estat tan favorables com a priori semblaria. Només han pogut guanyar un partit i empatar-ne tres i han sumat quatre derrotes fins ara. Però els homes dirigits per Diego Ríos miraran de sumar una victòria de prestigi davant del Barça Alusport.

Per la seva banda, el Barça Alusport no ha pogut fer cap entrenament amb tot el grup durant la setmana. Els internacionals espanyols es van incorporar per a la sessió de dijous al matí, i Saad, convocat per Itàlia, va unir-se als seus companys tot just per viatjar amb l’equip cap a terres gallegues. A més, s’ha de tenir en compte la baixa per lesió de Sergio Lozano, que estarà fora dels terrenys de joc durant un període d’entre vuit i deu setmanes per recuperar-se del trencament del lligament col·lateral intern del genoll dret. Ferran Plana és el jugador que el substituirà a la convocatòria.

Els precedents del Barça Alusport davant de l’Azkar Lugo són molt favorables als catalans. La temporada passada els blaugranes van guanyar tots dos partits de manera clara. A Lugo, els de Carmona van vèncer per 1-7, mentre que al Palau ho van fer per 7-0 amb un hat-trick de Wilde.

A la prèvia del partit, Marc Carmona i Fernandao van ser molt contundents en assenyalar la importància del matx. Si la victòria contra ElPozo Múrcia va ser important, de res no serviria si l’equip no fes el mateix a Lugo. El tècnic és conscient de la importància de poder guanyar una sèrie de partits per tal d’afrontar amb garanties el tram de temporada que l’equip tindrà tot seguit amb la Lliga, la Copa del Rei i l’Elite Round de la UEFA.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut