El Barça Alusport vol refermar davant dels seus el bon moment de joc

El Barça Alusport vol refermar davant dels seus el bon moment de joc

Marc Carmona i el seu equip volen demostrar davant del públic fidel del Palau que estan en la bona línia demostrada els últims partits i miraran de sumar una nova victòria.

Aquesta temporada el Barça Alusport només ha pogut encadenar dues victòries de manera consecutiva a l’LNFS. Ho va fer a les dues primeres jornades del campionat i ho ha tornat a fer a les dues últimes. Si l’equip guanyés avui a partir de les 16.15 h (Esport3 i Barça TV) davant de l’Hospital Llevant Manacor, sumaria tres victòries consecutives en Lliga i quatre tenint en compte la de la Copa del Rei.

L’equip és conscient que ha de donar una bona imatge davant dels seus aficionats, i a la prèvia d’ahir Ari Santos ja va recalcar la importància de fer un bon partit al Palau per acabar de dissipar dubtes i encarar un tram molt difícil de la temporada. Serà de vital importància tenir bones sensacions aquestes properes tres jornades de l’LNFS per afrontar amb garanties la UEFA Elite Round.

Els mallorquins tenen un equip amb garanties i Marc Carmona ja va avisar que és un equip molt treballat que fa moltes coses tant en atac com en defensa. L’equip està liderat per Vadillo, que fa unes temporades va ser nomenat el millor tanca de l’LNFS. A la porteria han incorporat Carlos Barron, un porter de garanties que fins i tot ja ha debutat amb la selecció espanyola. Els brasilers Joao Baptista i el pivot Bruno Taffy són els altres dos jugadors importants dels mallorquins. Aquest últim és el màxim anotador del seu equip, amb set dianes, mentre que Vadillo n’ha fet sis.

Un partit que no serà gens fàcil de poder guanyar. Tot i així, les sensacions per al Barça Alusport són positives i els blaugranes volen continuar en aquesta línia ascendent demostrada els últims partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut