El Barça Alusport vol començar amb bon peu la segona volta

El Barça Alusport vol començar amb bon peu la segona volta

El partit davant del CA Gran Canària ha de servir per sumar els màxims punts possibles per tal d’estar preparats en cas que l’Inter i ElPozo fallin

Abans de començar l’entrenament a la Ciutat Esportiva, Marc Carmona, entrenador del Barça Alusport, i Gabriel han parlat del partit de demà davant del Colegios Arenas Gran Canària, que obrirà la segona volta de l’LNFS.

El Barça Alusport ha preparat el partit davant del Colegios Arenas Gran Canària per mirar de sumar els tres punts i començar a reduir les diferències respecte als dos primers classificats. “Tenim una mica la sensació que amb el partit de l’Inter el 3 de gener és l’última oportunitat, si és que en queda alguna de poder mantenir una mica l’esperança d’acostar-nos al líder i, per tant, els dos partits abans de l’Inter són vitals per no perdre més punts”, ha declarat per aquest motiu Marc Carmona. L’ala brasiler Gabriel també ha seguit el mateix discurs que el seu tècnic: “Hem parlat aquesta setmana que no podem fallar a la segona volta. L’Inter ens porta uns punts d’avantatge i hem d’estar allà al darrere per si l’Inter i ElPozo fallen i podem apropar-nos al primer lloc”.

A més, també ha avisat de l’estat anímic dels canaris, que la setmana passada van guanyar el primer partit de la temporada a l’LNFS: “Ells vénen de guanyar el seu primer partit fora de casa la setmana passada i això els ha suposat una injecció de moral important i de veure que encara tenen possibilitats d’acostar-se als que tenen per davant.”

El tècnic també ha fet una valoració del que portem de temporada fins ara: “Pel que fa a grans objectius, som on volíem. Hem guanyat els dos títols en joc. Estem vius a la Copa del Rei, estem classificats per a la Final a Quatre. Evidentment ens hauria agradat ser primers a la Lliga regular pel fet de ser caps de sèrie a la Copa d’Espanya, que ara no ho som. Crec que és la cosa menys important de totes”. Per la seva banda, Gabriel ha comentat: “Sabem que a vegades hi ha aquestes ratxes en què no fiques tants gols, especialment en el cas dels jugadors que són més golejadors. A vegades no estan tan acurats. Sabem que l’única manera és treballar i entrenar-se dur i saber aprofitar les oportunitats i mirar de canviar la dinàmica”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut