El Barça Alusport rep el líder de l’LNFS

El Barça Alusport rep el líder de l’LNFS

El Barça Alusport juga avui a les 20.45 h (Energy i Esport3) el partit corresponent a la 18a jornada de l’LNFS davant del líder de la competició, l’Inter Movistar

El Palau Blaugrana es prepara per a una gran festa del futbol sala aquest vespre. El Barça Alusport rebrà l’actual líder de la classificació i el millor atac aquest any a la competició domèstica. L’Inter Movistar viatja a Barcelona amb la intenció de tornar el cop que va suposar quedar eliminats de la Copa del Rei pels blaugranes i eixamplar les diferències de vuit punts a la taula classificatòria.

El conjunt blaugrana, per la seva banda, vol tornar a batre els madrilenys. Aquesta temporada han guanyat tots els partits que han jugat en Lliga i Copa del Rei menys els jugats davant dels culers. En el partit d’anada de l'LNFS disputat a Alcalá de Henares els interistes es va avançar al marcador per 2-0, però els homes dirigits per Marc Carmona van empatar a 2 i van tenir oportunitats fins i tot de guanyar el matx. El segon cop que es van veure aquesta temporada va ser als vuitens de final de la Copa del Rei disputada al Palau Blaugrana. El temps reglamentari va acabar en empat, però a la pròrroga els blaugranes van derrotar l’Inter Movistar amb un gran gol de Wilde.

Marc Carmona ha sabut trobar la tecla per vèncer els madrilenys els darrers temps. I aquesta nit mirarà de tornar a repetir la història davant del seu públic. El tècnic reconeixia ahir en roda de premsa que si encara aspiren a aconseguir el primer lloc al final de la Lliga regular hauran de vèncer avui i mirar d’aprofitar algun error del seu rival la resta de la segona volta del campionat. Si, en canvi, el Barça Alusport no guanya i queda a 11 punts, deixaria el primer lloc de la classificació inabastable i l’avantatge de camp al play-off no seria blaugrana.

El Barça Alusport arriba amb tots els jugadors disponibles exceptuant la baixa coneguda del porter Cristian, que es perdrà les properes vuit setmanes de competició a causa de la ruptura del múscul anterior de la cuixa esquerra. La seva baixa serà ocupada pel porter del Barça B Chema Mella. La resta de components dels blaugranes voldran donar una alegria als seus fidels seguidors i que la victòria davant de l’Inter Movistar pugui suposar un dolç avançament del regal de Reis dos dies abans de l’habitual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut