El Barça Alusport podria classificar-se per jugar les semifinals dissabte

El Barça Alusport podria classificar-se per jugar les semifinals dissabte

Els blaugranes, conscienciats de guanyar per passar a semis El descans seria vital per a un equip amb molta càrrega de partits

Dissabte el Barça Alusport pot certificar el seu pas a les semifinals de l'LNFS si guanya el Montesinos Jumilla. Abans de l’últim entrenament per preparar el matx, Marc Carmona i Gabriel han atès els mitjans de comunicació al Palau Blaugrana.

Carmona: "L'objectiu és intentar guanyar demà"

Carmona i els seus jugadors tenen clar el que volen davant del Montesinos Jumilla: “L’objectiu és intentar guanyar demà i aconseguir el 2-0. Som conscients que tenim dues oportunitats, però ens agradaria fer-ho demà”. L’equip acumula molts partits a les cames i qualsevol descans serà bo per a un equip que ha jugat molts partits durant la temporada. Gabriel opina en la mateixa línia: “Sí, crec que sí, com més dies de descans millor, però només pensem en aquest partit i a intentar fer les coses de la millor manera”.

Un rival perillós

El partit de la setmana passada a terres murcianes va ser molt disputat. Els locals van avançar-se al marcador i van marxar al vestidor amb un avantatge d’1-0. El Barça va haver de remuntar el partit i va acabar guanyant per 3-5. “Esperem un partit molt semblant. Ells ja ens van ensenyar allà, sobretot a la primera part, que a base d’intensitat, de molta motivació i d’agressivitat són capaços de fer-nos patir”, ha comentat Carmona.

“Hem de fer un molt bon partit, hem d’estar bé al darrere, també amb la pilota, i hem d’atacar bé la seva defensa individual”, opina el tècnic culer. Però la clau serà la continuïtat en el joc: “Pensem només en demà, a intentar millorar respecte de la setmana passada en algunes coses, com mantenir el to 40 minuts seguits”. Per la seva banda, l’ala brasiler ha declarat: “Crec que estem preparats per a un partit molt físic i dur. Esperem que tot surti bé i puguem jugar una altra semifinal”.

Tornar al Palau

Sortim amb l’avantatge d’haver guanyat el primer partit, però no podem fallar i hem de sentenciar a casa”, ha manifestat Gabriel. A més, ha afegit que serà especial tornar a jugar davant del públic del Palau: “Tenim ganes de tornar a jugar davant la nostra afició, ja fa temps que estem jugant partits importants fora i ha arribat el moment”. De fet, des que els blaugranes es van mesurar amb el mateix Montesinos Jumilla a l’última jornada de la Lliga Regular de l'LNFS no han tornat a jugar al Palau. D’això en fa gairebé un mes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut