El Barça Alusport manté la confiança plena per sortir d'aquesta dinàmica

El Barça Alusport manté la confiança plena per sortir d'aquesta dinàmica

El Barça Alusport torna avui als entrenaments amb el cap ficat al partit que divendres jugaran al Palau contra el ElPozo Múrcia

Marc Carmona i els seus jugadors s’han entrenat aquest migdia per preparar el partit que divendres els enfrontarà a l’actual líder de la competició, ElPozo Múrcia. L’equip és conscient de la situació en què es troba després d’empatar dissabte el quart partit al campionat davant el Burela Pescados Rubén. És quelcom estrany i no habitual les darreres temporades al Barça Alusport i tothom creu que el partit davant els murcians servirà com a revulsiu per als blaugranes.

Les ocasions de gol que creen els culers són moltes i el problema és no saber materialitzar totes les jugades de gol que el Barça Alusport fa durant els partits. Ja va comentar la setmana passada el preparador culer que estava segur que als jugadors blaugrana no se’ls havia oblidat de fer gols perquè els havien fet tota la vida.

Dissabte passat a Galícia, el FC Barcelona Alusport va crear fins a 35 ocasions de gol, incloent tres xuts al pal quan el porter local ja havia estat batut. El tant per cent d’encert aquesta temporada de cara a porteria està molt per sota de l’acostumat els darrers tres anys i és el principal handicap dels blaugranes. I això ha estat així des que ha començat la temporada. No és un fet aïllat.

El Barça Alusport confia que aquest divendres amb el públic del Palau donant suport des del minut u aquesta situació canviï i sigui el revulsiu que necessita l’equip per tal de capgirar la sequera de gols i tornar a estar entre els líders de l’LNFS.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut