El Barça Alusport juga l’últim partit de Lliga Regular al Palau

El Barça Alusport juga l’últim partit de Lliga Regular al Palau

Els blaugranes es volen assegurar la segona plaça i intentar aconseguir la màxima diferència de gols per al “goal-average” amb ElPozo Múrcia

Només queda un partit de Lliga abans de jugar la Final a Quatre de Bakú (l’Azerbaidjan), però l’equip està molt centrat en el matx que enfrontarà els culers amb el Montesinos Jumilla. Avui han sortit a atendre els mitjans de comunicació Marc Carmona, entrenador blaugrana, i l’ala Gabriel.

La segona posició, en joc

La segona posició està en l’aire i el Barça Alusport no dependrà d’ell mateix, ja que ElPozo Múrcia jugarà encara la setmana vinent, i podria tenir clar de quants gols hauria de guanyar per consolidar la segona plaça. “Preferim quedar segons que tercers. Hem de fer el que depèn de nosaltres, que és guanyar aquest partit”, ha assegurat Carmona. Per la seva banda, Gabriel ha afegit: “És la nostra última oportunitat de fer una bona feina per lluitar per la segona plaça perquè descansem l’última jornada”.

Carmona ha afirmat: “Hem de mirar guanyar i, si les circumstàncies es donen, amb el marge més gran de gols i des d’aquest punt de vista, tancar la Lliga Regular fent el que depèn de nosaltres aquestes quatre o cinc jornades i esperar a veure què passa als dos partits que els queda a ElPozo”. El “goal-average” es presumeix que serà la clau per a la segona posició, i Gabriel ho ha destacat: “Hem d’arribar bé al play-off, però tenim l’obligació d’acabar la fase regular en la millor posició possible”.

Una temporada irregular en Lliga

Tant Marc Carmona com Gabriel han coincidit que el Barça Alusport ha estat un pèl irregular aquesta temporada 2013/14 a l’LNFS. “Hem estat irregulars més que altres anys, especialment a la primera volta. Vam tenir alguns empats a casa que no esperàvem però el que compta és com arribem al moment important de la temporada”. Gabriel està d’acord amb el seu tècnic i ha afirmat: “Som conscients que hem deixat escapar molts punts, especialment al Palau, amb empats i alguna derrota, però la Lliga és molt llarga i és difícil mantenir sempre la primera posició. Ara hem de treballar dur en el moment principal de la temporada i hem d’estar fins”.

El Montesinos Jumilla

El rival de demà jugarà el seu primer partit de la història al Palau i Marc Carmona n’ha destacat la competitivitat a l’LNFS “És un equip que s’ha beneficiat molt de la seva pista difícil. Han tret molts punts a casa seva i, per ser un debutant a primera, té molt mèrit que hagin fet Copa d’Espanya i estiguin a punt d’entrar al play-off”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut