El Barça Alusport juga aquest dimarts l’anada de la Supercopa d’Espanya a Múrcia

El Barça Alusport juga aquest dimarts l’anada de la Supercopa d’Espanya a Múrcia

Els blaugranes han viatjat a Múrcia amb les baixes del capità Torras i el porter Cristian El Pozo té les baixes de Franklin, José Ruiz i Miguelín Els àrbitres del primer duel entre murcians i catalans seran Moreno Reina i Ramos Marín

Malgrat que encara ens trobem en pretemporada, i així seguirà sent fins que no comenci l'LNFS el dia 14 de setembre amb el primer partit de Lliga a Gáldar, el FC Barcelona Alusport i El Pozo Múrcia es juguen el primer títol oficial de la temporada. Els de Carmona ja n’han guanyat un aquest exercici, el de la Copa Catalunya.

El matx començarà a les 21.00 hores (Energy) i es jugarà al Palacio de los Deportes de Múrcia.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

Els blaugranes arriben a Múrcia amb dues baixes importants, la del porter Cristian, que ja encara la recta final de la recuperació de la seva lesió muscular al bessó, prevista en sis setmanes, i la del capità Jordi Torras, que continua amb problemes a la fàscia del peu.

Carmona ha convocat en el seu lloc dos jugadors del filial que ja han debutat oficialment amb el primer equip, Ferran Plana –encara en edat juvenil– i Adrián Ortego. A més, Chema Mella cobreix la baixa de Cristian sota pals. Que dos jugadors de camp del Barça Alusport B hagin viatjat es deu al fet que Fernandao arrossega molèsties al soli, i farà una darrera prova aquest migdia al Palacio de los Deportes. Carmona, en principi, compta amb el concurs de l’hispanobrasiler malgrat que està tocat.

El rival

El Pozo, com admetia en roda de premsa ahir mateix Marc Carmona, parteix amb un cert avantatge anomenat “motivació”. El fet d’haver perdut contra els blaugranes en totes les darreres finals disputades entre ambdós equips farà que el conjunt murcià tingui un punt de motivació que és el que ha de mirar d’igualar el conjunt barcelonista.

Els de Duda, que segueix al capdavant de la banqueta murciana, presenten les baixes de l’exblaugrana José Ruiz, de Miguelín i de Franklin. Per contra, compten amb una gran novetat, la presència en atac de l’exjugador del Santiago Futsal Raúl Campos, excompany de Jesús Aicardo a Compostel·la i que arriba a El Pozo amb l’objectiu de fer molts gols i fer oblidar ràpidament Paulinho, un jugador que no va deixar una empremta gaire important pel que fa a gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut