El Barça Alusport ja és a Bakú

El Barça Alusport ja és a Bakú

Els blaugranes ja es troben concentrats a Bakú per la disputa de la Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup Els conjunt blaugrana ha arribat a Bakú després d’un dia de viatge

L’equip ja ha arribat a Bakú després de fer una escala a Frankfurt i agafar un segon avió que els ha portat fins la capital de l’Azerbaidjan. Els de Marc Carmona han començat el dia molt aviat. Estaven citats a les 6 del matí al Palau Blaugrana per marxar tots junts cap a l’aeroport de El Prat. D’allà han agafat un primer vol que els ha portat a Frankfurt i després de tres hores d’espera, han pujat al segon avió del dia que ha aterrat a les 21.30 h, hora local. Després de passar el control de passaports l’equip s’ha desplaçat fins l’hotel de concentració on ha sopat i ha marxat tot seguit a les seves habitacions.

Dimarts l’equip s’entrenarà pel matí a una pista annexa i per la tarda ja coneixerà el parquet on el dijous jugarà el partit de semifinals de la UEFA Futsal Cup. A més, abans de dinar, l’equip es farà la foto oficial que la UEFA demana a tots els participants. Una jornada complerta per als de Carmona que han arribat els primers a Bakú amb l’esperança de poder repetir el títol aconseguit ara fa dos anys a Lleida.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut