El Barça Alusport fa un entrenament sota mínims

El Barça Alusport fa un entrenament sota mínims

Marc Carmona ha hagut de fer un entrenament sota mínims després de no poder comptar amb Jesús Aicardo i Fernandao, concentrats amb Espanya, Saad amb Itàlia i els lesionats Sergio Lozano i Cristian.

El Barça Alusport s’ha entrenat aquest matí al Palau Blaugrana amb la incorporació dels dos porters del Barça B, Chema Mella i Joan Miñano. A la baixa coneguda per lesió de Sergio Lozano, s’hi han sumat les dels internacionals amb Espanya, Aicardo i Fernandao, i Itàlia, Saad, a més de la baixa del porter Cristian, que es va lesionar dijous passat davant del Ríos Renovables al colze. El porter madrileny estarà encara una setmana de baixa i s’ha exercitat a banda dels seus companys.

Demà fins a set jugadors del filial completaran l’entrenament per ajudar els jugadors del primer equip. Els joves que hi seran demà són el porter Chema i els jugadors Ferran Plana, Alex Constantino, Fran Conde, Adrián Ortego, Pol Pacheco i Juan Emilio. Amb tots ells i els que hi ha del primer equip, el tècnic català haurà de preparar l’entrenament de dimarts a la Ciutat Esportiva.

Carmona ha començat a preparar el partit que divendres jugarà contra el Montesinos Jumilla i que permetrà saber la posició al final de la primera volta de la Lliga. Els blaugranes desitgen acabar en segona posició per estar millor classificats de cara a la Copa d’Espanya, però l’empat de la setmana passada ha fet que ElPozo Múrcia es col·loqui en segona posició amb un partit menys disputat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut