El Barça Alusport es veurà les cares amb el Magna Navarra

El Barça Alusport es veurà les cares amb el Magna Navarra

El Barça Alusport ha agafat una bona línia i Marc Carmona vol seguir de la mateixa manera davant del Magna Navarra en el partit avançat de la 12a jornada de la LNFS

El tècnic del Barça Alusport ha atès els mitjans de comunicació abans de l’entrenament per preparar el partit davant del Magna Navarra. Carmona està mentalitzant els seus jugadors de la importància de vèncer els dos partits de Lliga que queden abans d’afrontar la UEFA Elite Round la setmana que ve a la República Txeca. “Crec que estem en una bona línia i que seguim molt sòlids al darrere. Portem tres partits en què hem tingut un encert millor, però la competició cada tres dies ens exigeix seguir fent-ho igual. Per seguir estant a prop dels de dalt per si fallen i per arribar a la Copa d’Europa amb dues victòries més”, ha indicat Carmona.

“El Magna Navarra és un equip que va fer una pretemporada espectacular. Va guanyar tots els partits, ens va guanyar a nosaltres. Juguen molt bé i malgrat que han fitxat jugadors joves tenen un estil molt definit. Juguen molt bé de quatre i no estan tenint bona sort amb els resultats. Crec que hauria de ser un equip que hauria d’estar més ben classificat pel joc que té i pels partits que ha jugat”, ha assegurat el tècnic blaugrana. Per la seva banda, Saad és conscient de la importància dels tres punts: “Nosaltres hem de guanyar tots els partits. Sabem que és difícil, però hem de seguir treballant com fins ara perquè a cada partit els equips ens ho posaran difícil”.

Marc Carmona sap la dificultat del matx i ha avisat dels problemes que sempre comporta el Magna Navarra quan ha jugat amb els blaugranes: “Sempre ha estat un equip que ens ha costat molt. És un equip molt dinàmic que busca guanyar-te l’esquena, amb jugadors molt ràpids, amb bon u contra u, com Jesulito i Rafa Usín”. En la mateixa línia l’italobrasiler ha declarat que “el partit davant el Magna Navarra serà molt difícil”. “Sempre ens posen les coses molt difícils”, ha continuat, “tenen molts jugadors bons en l’u contra u i nosaltres haurem d’estar molt atents en defensa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut