El Barça Alusport es jugarà a Eslovènia o a Txèquia el seu pas a la Final 4

El Barça Alusport es jugarà a Eslovènia o a Txèquia el seu pas a la Final 4

Aquest divendres ja s’ha sabut quines seran les quatre seus de l’Elite Round de la UEFA Futsal Cup de la temporada 2013/14

El proper divendres 18 d’octubre el FC Barcelona Alusport coneixerà els rivals que li tocaran a l’Elite Round de la UEFA Futsal Cup de la temporada 2013/14. Avui s’ha sabut quines seran les quatre seus que acolliran la fase prèvia a jugar la Final 4 del futbol sala europeu.

Els quatre clubs que acolliran l’Elite Round són els següents: l’EP Chrudim (Pardubice), el Kairat Almaty (Almaty), l’Sporting (Alamada) i FC Litija (Lasko). Com que el FC Barcelona Alusport és cap de sèrie, en cap cas podria jugar en el grup de l’Sporting ni del Kairat Almaty. Per tant, les dues possibles seus per als culers serien Lasko (Eslovènia) i Parbudice (República Txeca), ja que tant el Kairat Almaty del Kazakhstan com l’Sporting portuguès són caps de sèrie com els blaugranes.

La primera porta bons records al conjunt de Marc Carmona, ja que la temporada passada van aconseguir la classificació per a la seva segona Final 4 consecutiva en terres eslovenes. A Txèquia no hi han jugat mai, però el Barça Alusport farà tot el possible per poder classificar-se per tercer any consecutiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut