El Barça Alusport és el botxí de l’Inter Movistar a la Copa del Rei

El Barça Alusport és el botxí de l’Inter Movistar a la Copa del Rei

El Barça Alusport i el Palau es preparen per acollir el partit més important de la temporada de futbol sala fins ara L’actual líder de l’LNFS visitarà el Palau per mirar de passar a quarts de final de la Copa del Rei

Dia especial per als membres del Barça Alusport. Demà, dijous, a partir de les 21 h es disputarà el partit de vuitens de final de la Copa del Rei davant de l’Inter Movistar. Únicament hi haurà premi per a un dels dos equips. Qui guanyi passarà als quarts. Qui perdi cap a casa.

Marc Carmona, tècnic blaugrana, ha reconegut el bon moment de forma dels blaugranes: “Nosaltres arribem bé. Vam fer un bon partit la darrera jornada a Jumilla, tant des del punt de vista ofensiu com del defensiu. Penso que va ser un dels nostres millors partits aquesta temporada. Estem molt il·lusionats de jugar a casa amb la nostra gent”. Per la seva banda, el capità de l’equip, Jordi Torras, s’ha mostrat contundent: “De moment no hem perdut; això és significatiu perquè quan hem anat amb el marcador en contra els hem pogut remuntar. Sabem que estem jugant la Copa del Rei i és la nostra copa. Ningú l’ha guanyat i la volem seguir guanyant”.

L’Inter Movistar és el millor equip aquesta temporada. Els números no parlen però tothom té clar que el partit de demà no té res a veure amb la Lliga. “Demà tot comença de zero, des que xiulen els àrbitres, i encara que sembli una ximpleria, qui ho faci millor a la pista s’emportarà el partit. No té res a veure que ells vinguin amb vuit punts d’avantatge respecte a nosaltres a la Lliga o que allà empatéssim o que ells són l’equip màxim golejador del mil·lenni. No té res a veure. Demà quan xiuli l’àrbitre guanyarà qui ho faci millor i qui falli menys”, ha assenyalat Carmona.

El Palau, clau

El públic del Palau Blaugrana sempre ha estat fidel al Barça Aluport i el partit de demà no serà diferent. Almenys així ho creuen els dos protagonistes blaugrana que avui han parlat amb els mitjans de comunicació. “Sé que viurem una gran nit des d’aquest punt de vista. El Palau no ens ha fallat mai. Segur que tindrem moments de dificultat i sé que en aquells moments la gent ens ajudarà”, ha indicat el tècnic.

La defensa serà primordial

Els últims anys el punt fort del Barça Alusport ha estat la defensa. De fet, aquest any és la millor defensa de la temporada una altra vegada. El tècnic reconeix que és una de les virtuts de l’equip: “Nosaltres sabem que quan defensem bé som un equip difícil de guanyar, però hi ha moltes coses. Jo crec que es veurà un partit molt atractiu”. Torras és de la mateixa opinió que el preparador culer: “La defensa és dels punts més forts que tenim. Si tots estem bé, amb actitud i concentrats, tenim bastant guanyat. No vol dir que guanyis el partit, perquè al final es tracta de marcar més gols que el rival. Si en l’estratègia estem bé tindrem també moltes oportunitats”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut