El Barça Alusport comença el play-off a Jumilla

El Barça Alusport comença el play-off a Jumilla

El Barça Alusport jugarà el primer partit dels quarts de final a Jumilla El dissabte 17 de maig es jugarà el segon al Palau

El Barça Alusport jugarà el primer partit del quarts de final de l'LNFS a casa del Montesinos Jumilla a partir de les 21.15 h i intentarà abstreure’s de totes les celebracions de les últimes setmanes, que han permès que el palmarès blaugrana s’hagi incrementat de manera considerable.

Bon record aquesta temporada

Malgrat que els dos partits a la Lliga Regular van acabar amb victòries culers pel mateix resultat, 1-5 a domicili i 5-1 al Palau Blaugrana, Marc Carmona no es refia dels murcians. Tots dos partits van costar de guanyar molt més del que indiquen els resultats i les cames dels jugadors blaugrana comencen a notar el cansament de tots els partits jugats durant la temporada.

La sorpresa de la temporada

Els murcians, per la seva banda, han jugat per primera vegada a Primera aquesta temporada i el fet de classificar-se per al play-off ja és un premi en si. Sortiran sense pressió, i això els pot fer molt perillosos de cara a aquest primer partit de quarts de final. El tècnic català ja va recordar a la prèvia que no li agrada el format d’haver de començar l’eliminatòria a domicili, ja que un error es pot pagar molt car.

Carmona s’emporta els mateixos jugadors que es van proclamar campions de la Copa del Rei dissabte passat a Bilbao davant d’ElPozo Múrcia a la pròrroga per 4-3. Ari Santos segueix a banda del grup el seu procés de recuperació de la ruptura del tendó d’Aquil·les i no ajudarà els seus companys.

Volen evitar sorpreses

L’equip està molt conscienciat de la importància de no deixar-se sorprendre pels murcians. Jugar el primer partit de quarts de final fora del Palau és una trampa en què els jugadors no volen caure. Saben que guanyar el partit a Jumilla és molt important per poder tancar l’eliminatòria al Palau. El segon partit de quarts es jugarà dissabte vinent al Palau i, amb el suport dels aficionats blaugrana, el pas a quarts estaria més a prop.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut